Bende bilmiyom öyle koydum da silinmiyormuş. Ama Kablosuz denilince akla WiFi da gelebilir. Sonuçta WiFi da kablosuz bir teknoloji. Anketin asıl konusu zaten Kablosuz denilince akla ne geldiği, 2.4GHz ya da Bluetooth' un gelip geldiği değil.Ek olarak ankette wifi diye bir seçenek var.
Nedir bu hocam?
Wifi ile insanların dediği ile 2.4 ghz aynı şık.Bende bilmiyom öyle koydum da silinmiyormuş. Ama Kablosuz denilince akla WiFi da gelebilir. Sonuçta WiFi da kablosuz bir teknoloji. Anketin asıl konusu zaten Kablosuz denilince akla ne geldiği, 2.4GHz ya da Bluetooth' un gelip geldiği değil.
Herkes insan da, bizde polemiğe girecek çok konu var.İsviçre de yaşayanlar ve bizim aramızdaki fark ne ki? Onlarda insan bizde insanız.
5GHz de var knk WiFi da. 2.4GHz sadece WiFi da mı var? Ben öyle bilmiyorum vallha.Wifi ile insanların dediği ile 2.4 ghz aynı şık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.4 ghz den kastı alıcı usb ile bağlanmasıdır. Bu da gecikmeyi en aza indirir.
Neden türkiye de 2.4 ghz olmasın ki? Ben ve tanıdığım çoğu kişi 2.4ghz kulaklıklar kullanıyor, zaten konu bilgisayarsa bluetooth kulaklık alma ihtimali çok çok düşüyor çoğunluk kablosuz tercih edicekse wireless tercih ediyor. Mobil cihazlarda da yaygınlaşmaya başladı. şahsen wireless kulaklıklar daha yaygın isim olarak.Türkiye'de adamın yaşadığı polemiğe bak. Sanırsın İsviçre'de yaşıyor.
Türkiye yi küçümsemene anlam veremedim.Türkiye'de adamın yaşadığı polemiğe bak. Sanırsın İsviçre'de yaşıyor.
Yok, küçümsemiyorum. Bilakis bizim derdimiz büyük.Neden türkiye de 2.4 ghz olmasın ki? Ben ve tanıdığım çoğu kişi 2.4ghz kulaklıklar kullanıyor, zaten konu bilgisayarsa bluetooth kulaklık alma ihtimali çok çok düşüyor çoğunluk kablosuz tercih edicekse wireless tercih ediyor. Mobil cihazlarda da yaygınlaşmaya başladı. şahsen wireless kulaklıklar daha yaygın isim olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye yi küçümsemene anlam veremedim.
Oradaki 5ghz daha hızlı bağlantı yani bir bağlantı çeşidi. 2.4 kullanıyor kulaklıklar. Yetiyor herhalde.5GHz de var knk WiFi da. 2.4GHz sadece WiFi da mı var? Ben öyle bilmiyorum vallha.