80-100tlik bütçe için kablosuz mouse alınmaz.80-100 TL arası güzel bir oyuncu faresi arıyorum önerisi olan var mı?
En fazla iş mouseları var.Neden? kablolu olmasını bende isterdim ama kablolardan bıktım ve kablolu olanlara değiştiriyorum en azından 130TL falan da mı yok
En uygunu bile 400 TL.Peki kablosuz oyuncu fareleri ne alemde fiyat olarak. Bildiğiniz uygun bir kablosuz fare atar mısınız
Kablolulardan neden bıktınız ?Neden? kablolu olmasını bende isterdim ama kablolardan bıktım ve kablolu olanlara değiştiriyorum en azından 130TL falan da mı yok
Çünkü kablolularda kablolar fazla yer kaplıyor. Hmmm, o zaman 100 - 120 TL arası güzel bir fare önerir misiniz ? makro tuşu ve olursa yazılımı olandan olursa iyi olur yazılım olmazsa da olur.Kablolulardan neden bıktınız ?
Yani o bütçeye kablolu mouseler bile dandik kablosuzlar "çöp" diyebiliriz.
şokta olan rampagex jammer olana bakabilirsin incelemeri doldu bile youtube daÇünkü kablolularda kablolar fazla yer kaplıyor. Hmmm, o zaman 100 - 120 TL arası güzel bir fare önerir misiniz ? makro tuşu ve olursa yazılımı olandan olursa iyi olur yazılım olmazsa da olur.
(Bi kaç tane önerirseniz benim için iyi olur)
Valla şoka gelen rampage veya 20 30 daha koyup indirimde g102 alÇünkü kablolularda kablolar fazla yer kaplıyor. Hmmm, o zaman 100 - 120 TL arası güzel bir fare önerir misiniz ? makro tuşu ve olursa yazılımı olandan olursa iyi olur yazılım olmazsa da olur.
(Bi kaç tane önerirseniz benim için iyi olur)