Yardım Kablosuz gaming kulaklık önerisi

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
114
Bütçe
4500
Selam beyler, öylesine James Donkey 713 almıştım memnun sayılırım ama kablosuz bir modele geçmek istiyorum. Karşıma bu ürün çıktı mantıklı mı sizce yoksa bu fiyat aralığında yine taksitli bir model öneriniz var mıdır? Genel olarak Cs2 oynuyorum. (amazonda 3780 tl ye varmış barracuda x)

Ekler

• 1000062667.webp
    1000062667.webp
    128.3 KB · Hit: 50
Selam beyler, öylesine James Donkey 713 almıştım memnun sayılırım ama kablosuz bir modele geçmek istiyorum. Karşıma bu ürün çıktı mantıklı mı sizce yoksa bu fiyat aralığında yine taksitli bir model öneriniz var mıdır? Genel olarak Cs2 oynuyorum. (amazonda 3780 tl ye varmış barracuda x)
atk neptune n9 pro.

Çok lafı geçti duydum hocam da emin olamıyorum atk gibi markalardan. Garanti süreci de kötü diyorlar.
wraith kendi ürünü değil diye fazla destek sağlamaz ama atk ürünleri genel olarak şahane peynir ekmek gibi satıyor adamlar a9 serisini trye soktu şuan neredeyse herkeste 1 tane ürünü var bendede evde plus olanı var mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neptune n9 proda var bende siyah olanı çok şık üst bandında parlak atk yazıyor falan tek eksisi çince biri konuşuyor kapatıp açarken vs

Son zamanlarda bir iki kulaklık aldım hepsi bozuk veya sıkıntılı çıktı hocam o yüzden garantisini önem vermeye başladım yoksa dediğiniz gibi ben de çok duydum modeli. Bir alternatif bulamazsam denerim şansımı olmadı

Bunu gördüm hocam ama yorumları pek iç açıcı değil gibiydi o yüzden vazgeçtim.

Biraz daha garantiye oynamak istiyorum gibi. Hem de kulak kısmı Kumaş olursa daha iyi olur benim için. Yıllardır gamepower kullanıyorum çünkü soyuluyor hayattan soğuyor insan.

Bunu gördüm hocam ama yorumları pek iç açıcı değil gibiydi o yüzden vazgeçtim.

Biraz daha garantiye oynamak istiyorum gibi. Hem de kulak kısmı Kumaş olursa daha iyi olur benim için. Yıllardır gamepower kullanıyorum çünkü soyuluyor hayattan soğuyor insan.

bunu al ozmn babus kualklık kalmadı ztn baska ama bende atk neptune n9 ultra var v9 pro var kai titanium ultra wir var üçüde aynı donanım bence

bu var birde

bunu al ozmn babus kualklık kalmadı ztn baska ama bende atk neptune n9 ultra var v9 pro var kai titanium ultra wir var üçüde aynı donanım bence

bu var birde
Razer sadece şarj cihazı yok diye bu paraya geliyorsa mantıklı gibi hocam ikinci el ya, evdeki herhangi bir cihazla bunu şarj ederiz gibi.

Geri