Neler Yeni

Kablosuz klavye önerisi

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Anladım hocam ben ön bilgi verdim size keycapsler bazen uyumlu olmuyor yön farklı olduğunda bilginiz olsun. Bende alacaktım ama klavyeden pahalı Türkçe keycapslerde girmedim hiç o topa
Reis senin direk önereceğin başka bir klavye olur mu mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka karaborsada falan olduğu yok temu'da 900 küsüre satıldı ve şu an sarı yerde 1.7k arası bulabilirsin. He dersen ben alanla aynı fiyata alıcam orası o imkansız işte çoktan silip süpürüldü. Satanda istediği fiyata satar. Al veya alma sen bilirsin biz en fp olanı öneriyoruz.
1900 dedi adam alınır mı sence hocam

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Muhammed efe
Reis senin direk önereceğin başka bir klavye olur mu mesela

1900 dedi adam alınır mı sence hocam
Sana kalmış. Siyah olan biraz daha zor bulunuyor. Pazarlık dene yok derse ve daha ucuzu yoksa al.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Sana kalmış. Siyah olan biraz daha zor bulunuyor. Pazarlık dene yok derse ve daha ucuzu yoksa al.
2k dan 1900 yaptı keycaps değiştirmeye gerek varmi sence

Veya bana tr den alacağım bir klavye önerisinde bulunabilir misin mesela

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Abdullah
Işık gözüksün isterim akşam karanlığın da falan oynayacağım için beyaz mi almak mantıklı

Ve nasıl bir keycaps önerirsin

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Emre
Işık gözüksün isterim akşam karanlığın da falan oynayacağım için beyaz mi almak mantıklı

Ve nasıl bir keycaps önerirsin
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1733921433057_bf15hmewqi&refer_page_sn=10037 direkt keycaps bu hem tuşların yan tarafından ışık sızıyor hemde harflerin üzeri transparan olduğundan dolayı harfden'de ışık parlayacak

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1733921433057_bf15hmewqi&refer_page_sn=10037 direkt keycaps bu hem tuşların yan tarafından ışık sızıyor hemde harflerin üzeri transparan olduğundan dolayı harfden'de ışık parlayacak
ayrıca apex 3 klavyenin keycapsleri aula f75'e uyabilir. denemek lazım. o zmaan almaya hiç gerek kalmaz. apex3'ün harflerinden zaten ışık sızıyor diye biliyorum.

ayrıca apex 3 klavyenin keycapsleri aula f75'e uyabilir. denemek lazım. o zmaan almaya hiç gerek kalmaz. apex3'ün harflerinden zaten ışık sızıyor diye biliyorum.
1733921675202.png

attığım linkteki keycaps'in aula f75'de ki görüntüsü böyle, standart gelen aula'da hayatta böyle görüntü alamıyorsun harfler bile okunmuyor akşam

Top Bottom