Kablosuz Klavye Önerisi

nifak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Kablosuz klavye arıyorum. Mekanik olabilir, olmayabilir. Olursa iyi olur. Gecikme,basma sorunu olmamalı. Numpad olmalı,ses açma kısma yeri olmalı. Mekanik olursa 1000e kadar çıkabilirim. Membran ise 500 olabilir. Fiyatlar aşağı yukarı biraz oynayabilir sorun değil.

Kablosuz klavye arıyorum. Mekanik olabilir, olmayabilir. Olursa iyi olur. Gecikme,basma sorunu olmamalı. Numpad olmalı,ses açma kısma yeri olmalı. Mekanik olursa 1000e kadar çıkabilirim. Membran ise 500 olabilir. Fiyatlar aşağı yukarı biraz oynayabilir sorun değil.
numpadli 1k ya zor mekanik ancak istersen logitech'in https://www.incehesap.com/logitech-mk295-920-009804-kablosuz-klavye-mouse-set-fiyati-47654/ bu modelini alabilirsin ama bana kalırsa numpadi çok kullanmayacaksan mini klavyelerden alman

numpadden vazgeçsem kablosuz mekanik bulabilir miyiz
tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

numpadden vazgeçsem kablosuz mekanik bulabilir miyiz
https://www.hepsiburada.com/mf-prod...bfl_noyMPGPW_83Oz2gaAgMgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
mesela benim aklımdan bu geçiyor almayı düşünüyorum ancak fiyatlar malum

tabii ki

https://www.hepsiburada.com/mf-prod...bfl_noyMPGPW_83Oz2gaAgMgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
mesela benim aklımdan bu geçiyor almayı düşünüyorum ancak fiyatlar malum
ve istersen red dragon var incehesapta 900tl civarıydı

kablosuz olması bir sıkıntı yaratmaz umarım. yaratmaz ise bunları değerlendircem
2.4 Ghz çakışması yapabilir,internet hızında düşüş veya başka bir kablosuz cihaz ile çakışabilir.
Bunu göz önünde bulunarak tercihini yaparsın.

Kaliteli olmayan markaların kablosuz ürünlerini tercih etmeni önermem,bir noktada illa problem yaşatıyor.

Son düzenleme:
2.4 Gaz çakışması yapabilir,internet hızında düşüş veya başka bir kablosuz cihaz ile çakışabilir.
Bunu göz önünde bulunarak tercihini yaparsın.

Kaliteli olmayan markaların kablosuz ürünlerini tercih etmeni önermem,bir noktada illa problem yaşatıyor.
internet hızımı yavaşlatabilir mi?

internet hızımı yavaşlatabilir mi?
Evet ,zamanında laptopta kullandığım kablosuz fare ve kablosuz kulaklık çakışma yaptığı için 100Mbps interneti 7mbps'ye kadar dalgalandırıyordu

Evet ,zamanında laptopta kullandığım kablosuz fare ve kablosuz kulaklık çakışma yaptığı için 100Mbps interneti 7mbps'ye kadar dalgalandırıyordu
Bunu engellemenin bir yolu var mı peki?

Bunu engellemenin bir yolu var mı peki?
Alıcıların yerini değiştirmek engelliyor ama kesin çözüm değil ,biraz da şans işi ürünlerin çakışıp çakışmaması.
Razer Basilisk X Hyperspeed'de bile oluyor çakışma ,iyi marka da alsan başına gelebilir.

cooler master olanlar pek pahalıymış. Redragon uygun benim için fiyatı.

Alıcıların yerini değiştirmek engelliyor ama kesin çözüm değil ,biraz da şans işi ürünlerin çakışıp çakışmaması.
Razer Basilisk X Hyperspeed'de bile oluyor çakışma ,iyi marka da alsan başına gelebilir.
Peki bu sadece klavye mouse çakışır ise mi olur? Yani ikisinden birini kablolu kullandam böyle bir sorunum olmaz diyebilir miyiz? Yoksa tek başına biri de yavaşlatabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,455
Üyeler
184,457
Son üye
FatihSonmez
Geri