Neler Yeni

Kablosuz Klavye Önerisi

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
Kablosuz klavye arıyorum. Mekanik olabilir, olmayabilir. Olursa iyi olur. Gecikme,basma sorunu olmamalı. Numpad olmalı,ses açma kısma yeri olmalı. Mekanik olursa 1000e kadar çıkabilirim. Membran ise 500 olabilir. Fiyatlar aşağı yukarı biraz oynayabilir sorun değil.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
umut şahin
Kablosuz klavye arıyorum. Mekanik olabilir, olmayabilir. Olursa iyi olur. Gecikme,basma sorunu olmamalı. Numpad olmalı,ses açma kısma yeri olmalı. Mekanik olursa 1000e kadar çıkabilirim. Membran ise 500 olabilir. Fiyatlar aşağı yukarı biraz oynayabilir sorun değil.
numpadli 1k ya zor mekanik ancak istersen logitech'in https://www.incehesap.com/logitech-mk295-920-009804-kablosuz-klavye-mouse-set-fiyati-47654/ bu modelini alabilirsin ama bana kalırsa numpadi çok kullanmayacaksan mini klavyelerden alman

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
umut şahin
numpadden vazgeçsem kablosuz mekanik bulabilir miyiz
tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

numpadden vazgeçsem kablosuz mekanik bulabilir miyiz
https://www.hepsiburada.com/mf-prod...bfl_noyMPGPW_83Oz2gaAgMgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
mesela benim aklımdan bu geçiyor almayı düşünüyorum ancak fiyatlar malum

tabii ki

https://www.hepsiburada.com/mf-prod...bfl_noyMPGPW_83Oz2gaAgMgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
mesela benim aklımdan bu geçiyor almayı düşünüyorum ancak fiyatlar malum
ve istersen red dragon var incehesapta 900tl civarıydı

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,596
İsim
Oğuz Oğuz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kablosuz olması bir sıkıntı yaratmaz umarım. yaratmaz ise bunları değerlendircem
2.4 Ghz çakışması yapabilir,internet hızında düşüş veya başka bir kablosuz cihaz ile çakışabilir.
Bunu göz önünde bulunarak tercihini yaparsın.

Kaliteli olmayan markaların kablosuz ürünlerini tercih etmeni önermem,bir noktada illa problem yaşatıyor.

Son düzenleme:

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
2.4 Gaz çakışması yapabilir,internet hızında düşüş veya başka bir kablosuz cihaz ile çakışabilir.
Bunu göz önünde bulunarak tercihini yaparsın.

Kaliteli olmayan markaların kablosuz ürünlerini tercih etmeni önermem,bir noktada illa problem yaşatıyor.
internet hızımı yavaşlatabilir mi?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
internet hızımı yavaşlatabilir mi?
Evet ,zamanında laptopta kullandığım kablosuz fare ve kablosuz kulaklık çakışma yaptığı için 100Mbps interneti 7mbps'ye kadar dalgalandırıyordu

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
Evet ,zamanında laptopta kullandığım kablosuz fare ve kablosuz kulaklık çakışma yaptığı için 100Mbps interneti 7mbps'ye kadar dalgalandırıyordu
Bunu engellemenin bir yolu var mı peki?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bunu engellemenin bir yolu var mı peki?
Alıcıların yerini değiştirmek engelliyor ama kesin çözüm değil ,biraz da şans işi ürünlerin çakışıp çakışmaması.
Razer Basilisk X Hyperspeed'de bile oluyor çakışma ,iyi marka da alsan başına gelebilir.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren

cooler master olanlar pek pahalıymış. Redragon uygun benim için fiyatı.

Alıcıların yerini değiştirmek engelliyor ama kesin çözüm değil ,biraz da şans işi ürünlerin çakışıp çakışmaması.
Razer Basilisk X Hyperspeed'de bile oluyor çakışma ,iyi marka da alsan başına gelebilir.
Peki bu sadece klavye mouse çakışır ise mi olur? Yani ikisinden birini kablolu kullandam böyle bir sorunum olmaz diyebilir miyiz? Yoksa tek başına biri de yavaşlatabilir mi?

Top Bottom