Neler Yeni

Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam airdots kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.
2020 ocak ayında hep gittiğim bir avm ye mi store açılmıştı oradan 90 TL civarına almıştım.
Haylou daha iyi diyorlar ama pek bilgim yok :(
Sorun yaşayanlar varmış.
Benimde aklıma yatmıştı fakat güvenemedim şahsen.
Almışken 1 2 sene idare etsin istiyorum.
Bir sorun yaşadınız mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Haylou gt1 uzun süredir kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. Ses kalitesi de fiyatına göre gayet yeterli. Pişman edeceğini sanmıyorum. Yukardaki arkadaşın attığı linkte fiyat baya uygun. Fiyatına göre tercih edilebilir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Haylou gt1 uzun süredir kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım. Ses kalitesi de fiyatına göre gayet yeterli. Pişman edeceğini sanmıyorum. Yukardaki arkadaşın attığı linkte fiyat baya uygun. Fiyatına göre tercih edilebilir.
Kaç saat gidiyor jarjı?
Bass kalitesi nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Kaç saat gidiyor jarjı?
Bass kalitesi nasıl?
Hocam ben genelde işe gidip gelirken kullanıyordum. Haftada 5 gün. Gün de 2 saat kullandığımı var sayarsam gidiş dönüş olarak. 10 saat götürüyor diyebilirim şarj etmeden. Hafta içi şarja taktığımı hatırlamıyorum pek.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sorun yaşayanlar varmış.
Benimde aklıma yatmıştı fakat güvenemedim şahsen.
Almışken 1 2 sene idare etsin istiyorum.
Bir sorun yaşadınız mı?
Hayır bir sorun yaşamadım, uzun süredir kulak içi kulaklık kullanmıyordum airdots ile tekrar kulak içi kulaklıklara geri döndüm uzun süredir kullanmadığımdan ağrı yaptı sonradan kulak içi kulaklık kullana kullana o ağrı yok oldu.
Aşırı fazla çakması satıldı ben ne olur ne olmaz diyerek gittim mi store dan aldım.
Üründen çok memnunum her koşulda kullandım.
2020 başlarında okula giderken mayıs aylarında uyurken kullanmaya başladım tek kulaklık takıp boş kulağımın üstüne yatıyordum uyandığımda yerinde oluyordu tatile ne zaman gittim hatırlamıyorum temmuzda sahilde kullandım güneşlenirken tatilde oyun oynarken kullandım laptopla mikrofonu oyunlar için çok iyi değil ama benim için yeterliydi şu günlerde dışarı çıkarken takıyorum.
Haylou hakkında çok bilgim yok ama airdots güzel kulaklık.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam ben genelde işe gidip gelirken kullanıyordum. Haftada 5 gün. Gün de 2 saat kullandığımı var sayarsam gidiş dönüş olarak. 10 saat götürüyor diyebilirim şarj etmeden. Hafta içi şarja taktığımı hatırlamıyorum pek.
Hayır bir sorun yaşamadım, uzun süredir kulak içi kulaklık kullanmıyordum airdots ile tekrar kulak içi kulaklıklara geri döndüm uzun süredir kullanmadığımdan ağrı yaptı sonradan kulak içi kulaklık kullana kullana o ağrı yok oldu.
Aşırı fazla çakması satıldı ben ne olur ne olmaz diyerek gittim mi store dan aldım.
Üründen çok memnunum her koşulda kullandım.
2020 başlarında okula giderken mayıs aylarında uyurken kullanmaya başladım tek kulaklık takıp boş kulağımın üstüne yatıyordum uyandığımda yerinde oluyordu tatile ne zaman gittim hatırlamıyorum temmuzda sahilde kullandım güneşlenirken tatilde oyun oynarken kullandım laptopla mikrofonu oyunlar için çok iyi değil ama benim için yeterliydi şu günlerde dışarı çıkarken takıyorum.
Haylou hakkında çok bilgim yok ama airdots güzel kulaklık.
Teşekkürler.
Şimdi tek bir problem var.
Airdots mu GT 1 pro mu:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Artı olarak da belirtme gereği duyuyorum. Herhangi bir bağlantı sorunu bu zamana kadar yaşamadım. Bir defa bağlantı sağladıktan sonra telefondan bluetooth açıp kulaklıkları kutusundan çıkardığınız zaman otomatik olarak sorunsuz şekilde bağlanıyor. Dokunmatik yüzdey de bu zamana kadar problem çıkarmadı ve gayet de kullanım kolaylığı sağlıyor. Kulağımızın içindeki kulaklığın düğmesine basmaya çalışmak yerine dokunmatik olması baya iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler.
Ben de ikisi arasında kalıp gt1 seçmiştim. Yine almam gerekse şuan bile airdots un orijinal mi değil mi derdine düşmektense gt1 alıp geçerim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Artı olarak da belirtme gereği duyuyorum. Herhangi bir bağlantı sorunu bu zamana kadar yaşamadım. Bir defa bağlantı sağladıktan sonra telefondan bluetooth açıp kulaklıkları kutusundan çıkardığınız zaman otomatik olarak sorunsuz şekilde bağlanıyor. Dokunmatik yüzdey de bu zamana kadar problem çıkarmadı ve gayet de kullanım kolaylığı sağlıyor. Kulağımızın içindeki kulaklığın düğmesine basmaya çalışmak yerine dokunmatik olması baya iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ikisi arasında kalıp gt1 seçmiştim. Yine almam gerekse şuan bile airdots un orijinal mi değil mi derdine düşmektense gt1 alıp geçerim.
Teşekkürler.
Gt1 birde GT1 Pro var.
Aralarında fark nedir biliyomusun?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Teşekkürler.
Airdots da sadece şey yok şarkı geçme sadece durdurma var hafif bir basınç uyguluyor ama bir yerden sonra hissetmiyorsun.
Biraz daha araştır güzel bir incelemede iyi olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Teşekkürler.
Gt1 birde GT1 Pro var.
Aralarında fark nedir biliyomusun?
Gt1 pro ve gt1 plus normal gt1 den daha iyi. En önemli fark da üretimlerinde kullanılan ses sürücüleri. Bütçeniz yetiyorsa onlardan birini alabilirsiniz daha iyiler.

Top Bottom