Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

Eray A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Akbaş
Bütçe
4500
ben şuan steelseries arctis 5 kullanıyorum kablosundan falan çok huzursuzum 4k ya bir kulaklık istiyorum kablosuz ve kendime bir kaç seçenek belirledim ama hangisi bilmiyorum öneriniz yorumunuzu almak istedim lütfen yardımcı olursanız severim bas tiz şarkı dinlemek oyun ses kasma ses kalitesi birde mikrofon benim için önemli kalıyor birde şarj ömrü rahatça kullanayım ona göre olursa sevinirim

Steelseries arctis 1 wireless
Corsair void elite rgb wireless
Razer barracuda x wireless
Asus rog strix go 2.4 wireless
Hyperx Cloud 2 wireless

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
2 ay öncesine kadar benzer tablo ile araştırmam sonucu Barracuda X aldım gayet memnunum öneririm.

Alma sebebim mikrofon çıkması ve diğer modeller gibi abartı değilde sade oluşu (Bu sayede dışarıdada kullanabiliyorum).

Eray A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Akbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ay öncesine kadar benzer tablo ile araştırmam sonucu Barracuda X aldım gayet memnunum öneririm.

Alma sebebim mikrofon çıkması ve diğer modeller gibi abartı değilde sade oluşu (Bu sayede dışarıdada kullanabiliyorum).
Ya benim kafam karışık razerda inceledim dediğiniz gibi bu yandan falan iyiymiş ama rahatlığı konforu nasıl

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Ya benim kafam karışık razerda inceledim dediğiniz gibi bu yandan falan iyiymiş ama rahatlığı konforu nasıl

Hocam rahat ve konforlu o açıdan sorun yok kulağı vs kaplıyor dışarıdaki sesi güzel kesiyor.

Bana göre tek dezavantajı kulaklığın üst kısmı (Kafanın üstüne gelen) deri olduğu için terleme yapabiliyor özellikle dışarıda kullanımda sıcak havalarda sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,167
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom