Havit fuxi h3 veya h7 alabilirsiniz.yavaş yavaş kablolardan kurtulmaya çalıştım için kablosuz kulaklık arıyorum bütçem çok değil maks 2 düşünüyorum. havit h2033d kullanıyorum.
h3 berbat bi kulaklık h7 bilimiyorum düşünebilirim.Havit fuxi h3 veya h7 alabilirsiniz.
uygun fiyatlı ne var önerdiğin reis. gerçekten iyi diyebilceğin. bütçem var fakat uygn baktığım için 2k dedimde 2kya pek yo gerçektende.H2039BG, combatry koduyla. Bu fiyatlarda kablolu düzgün model bile fazla yokken kablosuz modeller de eh işte dedirtebilir.
H7 de çok farklı olmayacaktır, ufak bir fark olabilir belki.h3 berbat bi kulaklık h7 bilimiyorum düşünebilirim.
Farklı ve mantıklı bir seçenek görünmüyor şu anlık bundan başka.uygun fiyatlı ne var önerdiğin reis. gerçekten iyi diyebilceğin.
hayır yani bütçe yi düşünmezsek. genel olarak fp ne var başka?H7 de çok farklı olmayacaktır, ufak bir fark olabilir belki.
Farklı ve mantıklı bir seçenek görünmüyor şu anlık bundan başka.
3k civarında bulunabilirse Razer Barracuda ancak malzeme kalitesi detaylı araştırılmalı. 4.4k fiyata hâlen İtopya'da satılıyorsa Nova 5 Wireless.hayır yani bütçe yi düşünmezsek. genel olarak fp ne var başka?
4k ya kadar cikmam hocam.3k civarında bulunabilirse Razer Barracuda ancak malzeme kalitesi detaylı araştırılmalı. 4.4k fiyata hâlen İtopya'da satılıyorsa Nova 5 Wireless.
H2039BG'den farklı bir seçenek görünmüyor, Barracuda da riskini almaya değecek bir model değil kimi kullanıcı için. Ara bütçelerde de kablosuz kaliteli ürün bulunmuyor. Ya kablolu almak gerekiyor ya H2039BG veya Fuxi-H3 ya da bütçeyi 4.5-5k civarına yükseltmek gerekiyor.4k ya kadar cikmam hocam.
O indirim bitti zaten.3k civarında bulunabilirse Razer Barracuda ancak malzeme kalitesi detaylı araştırılmalı. 4.4k fiyata hâlen İtopya'da satılıyorsa Nova 5 Wireless.