Kulaklık önerisi kablolu kablosuz farketmez

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba kulaklık arıyorum oyun için kablolu kablosuz farketmez önerebildiğiniz güzel bir şey varmı?

Daha düşük fiyat bandında önerebileceğin ne var hocam bide fuxi h3 nasıl havitin güzel vir kualklıkmı
Ayrı fiyat bandında olan iki ürün. Memnun edebilecek bir modeldir ancak uğraşmak gerekir. Farklı uygulamalarla ayar yapılırsa iyi hale geliyor. Bütçe varsa Fuxi H7 modeline de bakılabilir. Bu ürünler çok ayrı klasmandalar ayrıca.

Ayrı fiyat bandında olan iki ürün. Memnun edebilecek bir modeldir ancak uğraşmak gerekir. Farklı uygulamalarla ayar yapılırsa iyi hale geliyor. Bütçe varsa Fuxi H7 modeline de bakılabilir. Bu ürünler çok ayrı klasmandalar ayrıca.
Ama önereceğin en iyisi Corsair demi bu arada ben müzikte dinliyorum valorant da oynuyorum hani onlar için okey bir kulaklık değilmi bu

Ama önereceğin en iyisi Corsair demi bu arada ben müzikte dinliyorum valorant da oynuyorum hani onlar için okey bir kulaklık değilmi bu
5k ve altı için öyle denebilir. Hem müzik hem oyun performansı memnun edicidir. Diğerlerine göre bu yanıyla sıyrılan bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,953
Üyeler
173,908
Son üye
INS_Darkness
Geri