Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

cansxxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
efecan
yavaş yavaş kablolardan kurtulmaya çalıştım için kablosuz kulaklık arıyorum bütçem çok değil maks 2 düşünüyorum. havit h2033d kullanıyorum.

MoonWalk

80+ Bronze
H2039BG, combatry koduyla. Bu fiyatlarda kablolu düzgün model bile fazla yokken kablosuz modeller de eh işte dedirtebilir.

cansxxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havit fuxi h3 veya h7 alabilirsiniz.
h3 berbat bi kulaklık h7 bilimiyorum düşünebilirim.
H2039BG, combatry koduyla. Bu fiyatlarda kablolu düzgün model bile fazla yokken kablosuz modeller de eh işte dedirtebilir.
uygun fiyatlı ne var önerdiğin reis. gerçekten iyi diyebilceğin. bütçem var fakat uygn baktığım için 2k dedimde 2kya pek yo gerçektende.

cansxxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H7 de çok farklı olmayacaktır, ufak bir fark olabilir belki.

Farklı ve mantıklı bir seçenek görünmüyor şu anlık bundan başka.
hayır yani bütçe yi düşünmezsek. genel olarak fp ne var başka?

MoonWalk

80+ Bronze
4k ya kadar cikmam hocam.
H2039BG'den farklı bir seçenek görünmüyor, Barracuda da riskini almaya değecek bir model değil kimi kullanıcı için. Ara bütçelerde de kablosuz kaliteli ürün bulunmuyor. Ya kablolu almak gerekiyor ya H2039BG veya Fuxi-H3 ya da bütçeyi 4.5-5k civarına yükseltmek gerekiyor.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Onur
O bütçede kablosuz alma paranı çöpe atarsın. Şimdilik elindekiyle idare et para biriktir, 4-5 lere çıkıp adam gibi bi kulaklık alırsın. O bütçede alacağın kulaklık 2 gün sonra elinde patlayacak hem de göstereceği performans da meçhul.

Top Bottom