Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Cs go için alacağım sağlam sürücülü olsun özellikle ses kasmak için kullanacağım için sağlam ses sistemi istiyorum bütçe önemli değil siz yeterki önerin hafifte müzik performansı yerinde olsun önerileriniz bekliyorum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Cs go için alacağım sağlam sürücülü olsun özellikle ses kasmak için kullanacağım için sağlam ses sistemi istiyorum bütçe önemli değil siz yeterki önerin hafifte müzik performansı yerinde olsun önerileriniz bekliyorum.
BlackShark V2 pro.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam baktım güzel başka alternatif var mı?
Yani ben kablolu olanı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Ekipmanlar hakkında herşeyi sorabilirsin ama bu bütçenin kralı v2 pro. Yine de arkadaşa etiket atayım birkaç saate yardımcı olur diye düşünüyorum.
@Greewe

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ben kablolu olanı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Ekipmanlar hakkında herşeyi sorabilirsin ama bu bütçenin kralı v2 pro. Yine de arkadaşa etiket atayım birkaç saate yardımcı olur diye düşünüyorum.
@Greewe
galiba hocam bu modeli alacağım rahatlığı nasıl birde şu yan menteşeler nasıl zamanla yamulma olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size yazdım yukarıda yorum birde müzikte ve ses kasmada nasıl ve 2023 versiyondaki şarj kaç saat gidiyor.

Son düzenleme:

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
galiba hocam bu modeli alacağım rahatlığı nasıl birde şu yan menteşeler nasıl zamanla yamulma olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size yazdım yukarıda yorum birde müzikte ve ses kasmada nasıl ve 2023 versiyondaki şarj kaç saat gidiyor.
80 saat üstü olmalı ve o dediğiniz sorun olmaz

theali

80+ Bronze
CS GO için Logitech G Pro X önermişlerdi başka konularda.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
CS GO için Logitech G Pro X önermişlerdi başka konularda.
Hocam o modeli hiç sevmiyorum kulaklara aşırı baskı yaptığını bir kaç konuda söylemişlerdi ama 2021 de hatırlıyorum yeni modellerde öylemi bilmiyorum ama aklımda steelseries de var.

theali

80+ Bronze
Hocam o modeli hiç sevmiyorum kulaklara aşırı baskı yaptığını bir kaç konuda söylemişlerdi ama 2021 de hatırlıyorum yeni modellerde öylemi bilmiyorum ama aklımda steelseries de var.
Steelseries güzeldir kullanıyorum ben rahatlık olarak memnun kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,086
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom