Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

theali

80+ Bronze
Kullandım eski model almak istemem 3 sene geçti üzerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Typ-c var bunda ses etkilemesin.
Sanmam hocam, genelde mikrofonun kalitesinin biraz düşük olduğunu okudum yorumlarda. Fakat konfor olarak fazla olumlu yorum var.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Sanmam hocam, genelde mikrofonun kalitesinin biraz düşük olduğunu okudum yorumlarda. Fakat konfor olarak fazla olumlu yorum var.
Sürücüler nasıl birde hires ses sertifikası var mı?

theali

80+ Bronze
Ses kalitesi de aynı şekilde olumlu yönde.

Sürücüler nasıl birde hires ses sertifikası var mı?
SteelSeries GG programı var hocam onun üzerinden hallediyorsunuz.
Hi-Res yokmuş.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Cooler Master Ch670

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Yok hocam sürücüleri steelseries yada diğer markalar gibi uzun ömürlü ürün değil ses kaliteside belli tercih etmem.

Aslında 9200TL va şuan Nova pro almamak için zor tutuyorum ama PC parçası alacağımdan bakamıyorum onu alsam başka kulaklık bakmaya gerek kalmaz.
Oyunlarda ses kasmak için bi oyuncu kulağına bu kadar para bayılmaya değmez şuanda en fiyat performans Razer v2 serisi fazlasıyla yeterli oyun, film, müzik için. Razer kulaklıkları kötü ekolayzır ile geliyor ama güzel bi ekolayzır ile canavara dönüşüyor Triforce sürücüleri iyi bir teknoloji. Ben uzun uğraşlar sonucu kendi V2 imde en gerçekçi sese, bass lara ve ses netliğine ulaştım ama bunun için baya uğraştım

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
V2 Pro al geç. Kraken V3 Pro'da var ama o biraz ağır.
Ses anlamında hangisi iyi?

Oyunlarda ses kasmak için bi oyuncu kulağına bu kadar para bayılmaya değmez şuanda en fiyat performans Razer v2 serisi fazlasıyla yeterli oyun, film, müzik için. Razer kulaklıkları kötü ekolayzır ile geliyor ama güzel bi ekolayzır ile canavara dönüşüyor Triforce sürücüleri iyi bir teknoloji. Ben uzun uğraşlar sonucu kendi V2 imde en gerçekçi sese, bass lara ve ses netliğine ulaştım ama bunun için baya uğraştım
Hocam kablolu sıktı artık beni.

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Turan Türkmen
dün vatandan v2 pro 2023 siparşi verdim @Greewe nin tavsiyesiyle salı veya çarşamba elime ulaşır isteyen olursa deneyimlerimi paylaşırım

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Ses anlamında hangisi iyi?

Hocam kablolu sıktı artık beni.
Anladım arkadaşların önerdiği V2 Pro yu alabilirsin kulaklık rahat uzun kullanımlar süresi ağrı yapmıyor hiç, tel olan kısımlarda sağlam kolay kolay bir şey olmaz. Aldıktan sonra dolby atmosu indirip kullan. EQ ayarlarını Dolby Atmos "müzik"" balanced" atkifken ayarla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,153
Üyeler
165,939
Son üye
METO0
Top Bottom