redmi buds 3 lite, 3, 3 pro veya 4 iyi midir sizce yoksa galaxy buds 2 fiyat farkına rağmen o kadar iyi midir, çok bütçe vermek istemiyorum günlük kullanıcıyım.
Ekosistemde Buds2 kullanıyorum çok kaliteli ve fiyatını hak eden bir kulaklık. Mükemmel.
Tek dezavantajı şu, ona da dezavantaj denilebilirse : telefonda konuşurken mikrofonda sorun olmuyor ses çok güzel gidiyor ama ses kaydı atarken ( yani arama dışı herhangi bir durumda ) kulaklık mikrofonu yerine telefonun mikrofonunu kullanıyor.
Ekosistemde Buds2 kullanıyorum çok kaliteli ve fiyatını hak eden bir kulaklık. Mükemmel.
Tek dezavantajı şu, ona da dezavantaj denilebilirse : telefonda konuşurken mikrofonda sorun olmuyor ses çok güzel gidiyor ama ses kaydı atarken ( yani arama dışı herhangi bir durumda ) kulaklık mikrofonu yerine telefonun mikrofonunu kullanıyor.
hocam çözüm varsa yaz demiştin bi ara. kulaklıklar bağlıyken arama açtığında altta hoparlör telefon veya kulaklık yazan yerde ufak bir ok var oradan seçiyorsun kulaklığı. aldım ve cidden keyifli dokunma ayarları ses ve aramalar ayrıca gürültü önleyici ortam sesi vb. gayet iyi yeterli