Neler Yeni

Kablosuz kulaklık Tavsiyesi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bütçe
1200
Arkadaşlar şuan iphone kullanıyorum ama yakın zamanda samsung telefona geciceğim 1200tl bütçem var huawei freebuds 4i ve samsung buds v2 arasındayım sizce hangisini tercih etmeliyim müzik olsun film izlerken olsun üzmeyecek paramın hakkını verecek bir şey arıyorum bütcemin üstüne çıkmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum ekstra olarak iosta kısa bir süre kullanabilirmiyim.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
ben de böyle bir arayışa girdim, airpods prodan geçeceğim mikrofon kalitesinin rezaleti yüzünden.
726C8845-CBCA-4125-817E-E4CAEBB4D87D.jpeg

şu iki kulaklık aynı özellikte. soldaki 999₺ ve 4 mikrofonlu gürültü engelleme şeffaf mod ve noicecancel özelliği varmış. bilmiyorum ne kadar doğru ama çalışan arkadaş kullanıyormuş o da sennheiser dan geçmiş. ses kalitesi olmasa da genel anlamda daha iyi olduğunu söyledi konuşma kalitesi için

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de böyle bir arayışa girdim, airpods prodan geçeceğim mikrofon kalitesinin rezaleti yüzünden.
Alıntıyı görüntüle

şu iki kulaklık aynı özellikte. soldaki 999₺ ve 4 mikrofonlu gürültü engelleme şeffaf mod ve noicecancel özelliği varmış. bilmiyorum ne kadar doğru ama çalışan arkadaş kullanıyormuş o da sennheiser dan geçmiş. ses kalitesi olmasa da genel anlamda daha iyi olduğunu söyledi konuşma kalitesi için
Hocam ben bilindik ve piyasası olan bir marka istedim müzik ve belli şeylerde iyi olsun benimde aklıma yazdığım modeller geldi daha önce hiç anker kullanmadım anker almam onun yerine hocam oppo ancer modeli idi yanlış söylemiyorsam 799Tl civarında onu öneririm size bundan daha iyidir ama gürülti önleme yanılmıyorsam yoktu onda.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
anker ürün kullandınız mı bilmiyorum fakat ürünleri çok sağlam endişeniz olmasın. aynı fiyat bandında daha iyidir muhtemelen

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
anker ürün kullandınız mı bilmiyorum fakat ürünleri çok sağlam endişeniz olmasın. aynı fiyat bandında daha iyidir muhtemelen
Siz ne düşünüyorsunuz freebuds 4i ile samsung için birde iosta kullanabilirmiyim.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
şuan bakıyorum 4i için iosta güncelleme yapamıyorsun android bi telefona bağlayıp güncellemeniz gerekiyormuş güncelleme geldikçe

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
şuan bakıyorum 4i için iosta güncelleme yapamıyorsun android bi telefona bağlayıp güncellemeniz gerekiyormuş güncelleme geldikçe
Samsung için ne diyorsunuz birde yakında a33 alıcağım ona kadar kullanıyim ondan sonrası sıkıntı yok incelemeleri nasıl freebuds un.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Can Turhan
Discord
Dvlogsyt#4867
Bende Freebuds 3i var sol kulaklık bozuldu aşırı boğuk veriyor sesi sağ taraf da iyi veriyordu ama son zamanlarda eskisi gibi basslı veremediğini sesi az verdiğini farkettim.Garantiye verdikten sonra tekrar yazacağım.İyi kulaklık hızlı şarj oluyor 2-3 saat dayanıyor ama almanızı önermiyorum.Tabii Freebuds 4i için sonuçlar farklı olabilir.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bende Freebuds 3i var sol kulaklık bozuldu aşırı boğuk veriyor sesi sağ taraf da iyi veriyordu ama son zamanlarda eskisi gibi basslı veremediğini sesi az verdiğini farkettim.Garantiye verdikten sonra tekrar yazacağım.İyi kulaklık hızlı şarj oluyor 2-3 saat dayanıyor ama almanızı önermiyorum.Tabii Freebuds 4i için sonuçlar farklı olabilir.
Daha iyi ses aygıtları kullanılmış olabilir hakkında iyi yorumlar gördüm ama kararsızım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Can Turhan
Discord
Dvlogsyt#4867
Daha iyi ses aygıtları kullanılmış olabilir hakkında iyi yorumlar gördüm ama kararsızım.
Artıları ve eksilerini sayayım o zaman sana belki karar vermeni kolaylaştırır.
Artılar:
+Paketin içinde kulağın boyutuna özel padler geliyor
+15-20 dk gibi bir sürede şarj oluyor
+Bass kalitesi tatmin edecek düzeyde
+Çevresel sesi engelleme muazzam açıkken dünya ile bağlantım kopuyor.
+Sık sık güncelleme alıyor

Eksileri:
-Çok alakasız bir yerde bir anda bağlantısı kesiliyor
-Padleri çok kalitesiz aşınıp yıprandı az bir sürede
-Şarj etme kutusunun boyası çok kolay yıpranıyor ve çiziliyor (beyaz model için)
-Kulaklık bağlı iken telefonun internet bağlantısı kafayı yiyor bazen takılıp kalıyor.

Ekler

• ..jpeg
    ..jpeg
    141.4 KB · Hit: 29

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
hocam sizinkisi 3i bu hatalar mesela demişsiniz alakasız yerde kesilme oluyormudur 4i de yoksa samsung bakacağım önemli bir durum ekstra olarak gürültü engelleme olmadan kullanınca çok mu ses geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,236
Üyeler
166,179
Son üye
Canefe
Top Bottom