Neler Yeni

Yardım Kablosuz Kulaklıkların Arasında Kayboldum!!

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Hayatımda hiç bilgisayar için kablosuz kulaklık kullanmadım ve kullandıgım her kulaklık kablosu yüzünden vefat etti.
Bu sabah az kalsın 799TL'ye Razer Blackwidow V2 X alıyordum ama artık kablolu kulaklardan bıktıgımı ve daha rahat bir şeye ihtiyacım oldugunu düşünmeye başladım
İlk olarak HyperX Cloud Core Wireless kulaklıgı araştırmaya başladım fiyatı 1.050TL uygun geldi ama neredeyse hiçbir Türkçe inceleme videosuna denk gelemedim.
Mikrofon kalitesi hakkında da çok bir bilgim yok. Kulaklık pedlerinin terlettiğini gördüm birkaç yorumda ve benim için büyük bir eksi. Hele Adana'da yaşadıgımı ve 9 ay yaz yaşandıgını göz önünde bulundurursak...

Gelelim kafamı karıştıran duruma
HyperX Cloud II Wireless 2.199TL fiyattan satılıyor ve çoğu insanın bunun kablolu modelini bırakıp üstteki kulaklığa geçtiğini gözlemledim rahat olması bakımından.
Kablolu olan model ve Cloud Core Wireless için performans açısından çok bir fark olmadıgını, en büyük artının ise Cloud II'de kullanılan pedlerin daha rahat olması deniliyor
Şimdi aklımdaki en önemli soru Cloud Core Wireless ile Cloud II arasında 1.150TL fark var bildiginiz gibi.
Bu aradaki farkı ödemeye değer mi, mikrofon kalitesi benim için çok ama çok önemli aralarında fark var mı?
Şarj durumunu görme, yazılım, şarj olma süresi vs. yardımcı olabilir misiniz iki kulaklık arasında
Veya daha başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Bütçe konusunda bilmiyorum ama cloud 2 wireless geçmesin

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Gel bakalım dostum :) Ben de Cloud2 den Cloud Core Wireless'e geçtim ve inanılmaz mutluyum diyebilirim. Aralarında uçurum olacak farklılıklar yok. Bu kulaklık hakkında detaylı inceleme yapan bir arkadaşım vardı konuyu bulduğumda göndereyim sen de detaylıca incele. Youtube'de inceleme videosu bulamadım acaba kötü kulaklık mı neden inceleme yapmamışlar diye senin gibi düşündüm ama yinede 1050TL gibi bir fiyata HyperX kalitesini sipariş ettim. Ürün Cloud2 ile ölçü bakımında bir tık küçük. Kulak pedleri birbirine uyuyor. Yani Cloud Core Wireless modelini arkadana düşünmeden alabilirsin. 7.1 özelliği yok ama ben gerekte duymayan birisi olarak kablosuz rahatlığı der geçerim. Sesin kalitesi açısından Cloud Core, Cloud2'den daha iyi. Özellikle bass konusunda çok daha iyi. Sesler net ve dip ses sorunu yok. Bana kalırsa düşünmeden sipariş ver derim. Bu fiyat bandında daha iyi bir kablosuz kulaklık olacağını düşünmüyorum. İkinci el olarak Cloud2'nin kumaş pedlerinden alıp takabilirsin. Ben Cloud2'den çıkan kumaş pedleri taktım mutluyum. Umarım bilgilendirici olmuştur. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin..

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gel bakalım dostum :) Ben de Cloud2 den Cloud Core Wireless'e geçtim ve inanılmaz mutluyum diyebilirim. Aralarında uçurum olacak farklılıklar yok. Bu kulaklık hakkında detaylı inceleme yapan bir arkadaşım vardı konuyu bulduğumda göndereyim sen de detaylıca incele. Youtube'de inceleme videosu bulamadım acaba kötü kulaklık mı neden inceleme yapmamışlar diye senin gibi düşündüm ama yinede 1050TL gibi bir fiyata HyperX kalitesini sipariş ettim. Ürün Cloud2 ile ölçü bakımında bir tık küçük. Kulak pedleri birbirine uyuyor. Yani Cloud Core Wireless modelini arkadana düşünmeden alabilirsin. 7.1 özelliği yok ama ben gerekte duymayan birisi olarak kablosuz rahatlığı der geçerim. Sesin kalitesi açısından Cloud Core, Cloud2'den daha iyi. Özellikle bass konusunda çok daha iyi. Sesler net ve dip ses sorunu yok. Bana kalırsa düşünmeden sipariş ver derim. Bu fiyat bandında daha iyi bir kablosuz kulaklık olacağını düşünmüyorum. İkinci el olarak Cloud2'nin kumaş pedlerinden alıp takabilirsin. Ben Cloud2'den çıkan kumaş pedleri taktım mutluyum. Umarım bilgilendirici olmuştur. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin..
Allah gönderdi sizi bana vallahi. Mikrofon kalitesi nasıl? Şarj olayı cart curt varsa ne kadar süre dayanıyor?
Kablosuz kulaklıklar hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Allah gönderdi sizi bana vallahi. Mikrofon kalitesi nasıl? Şarj olayı cart curt varsa ne kadar süre dayanıyor?
Mikrofon kalitesini test etme imkanım olmadı. Çünkü şu ara oyunlara vs girmiyorum pek. Şarj olayını ise çok aktif kullanmadığımdan dolayı ne kadar sürede bittiğini bilmiyorum ancak belirtilen süre kadar gideceğini düşünüyorum. Şarj olma süreside maksimum 2,5-3 saat arası.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Kablosuz kulaklıklar hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok
Mikrofon kalitesini youtubeden dinleyebilirsin.
5.58 den itibaren Cloud Core Wireless in mikrofonu ile konuşuyor. Bence mikrofonu içerik üreticileri için yeterli değil. Ama Discordda sohbet etmek için falan ideal duruyor.

serkanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
serkan ünal
bende cloud core wireless aldım bugün elime geçti. csgo oynarken bass biraz fazla gibi geldi sizdede bu durum mevcut mudur? bass ayarı yapabiliyor muyuz ? eskiden daha düşük seviye kulaklıklar kullandığım içinde olabilir bu bass fazlalığı sizede bir danışmış olayım istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon kalitesi tertemiz oyunlarda discordda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç gün içinde yayın açmaya başlayacağım yayındada sıkıntı yaşaycağımı düşünmüyorum baya güzel duruyor mikrofon kalitesi

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
bende cloud core wireless aldım bugün elime geçti. csgo oynarken bass biraz fazla gibi geldi sizdede bu durum mevcut mudur? bass ayarı yapabiliyor muyuz ? eskiden daha düşük seviye kulaklıklar kullandığım içinde olabilir bu bass fazlalığı sizede bir danışmış olayım istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon kalitesi tertemiz oyunlarda discordda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç gün içinde yayın açmaya başlayacağım yayındada sıkıntı yaşaycağımı düşünmüyorum baya güzel duruyor mikrofon kalitesi
Cs go da aman aman bir fark göremedim ama şu gerçek ses kasma konusunda Cloud2 bir tık daha iyi geldi bana ya da alıştım Cloud2’ye ondan öyle geldi. Abartılacak bir fark olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bence kablosuz özelliği için bile Cloud2 yerine kesinlikle alınır. Daha iyi bu fiyata kablosuz kulaklık var mıdır bilmiyorum :)

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki CLOUD 2'de bulunan pedlerin satıldıgı bir yer var mı? Terletmemesi için almayı planlıyorum

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Cs go da aman aman bir fark göremedim ama şu gerçek ses kasma konusunda Cloud2 bir tık daha iyi geldi bana ya da alıştım Cloud2’ye ondan öyle geldi. Abartılacak bir fark olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bence kablosuz özelliği için bile Cloud2 yerine kesinlikle alınır. Daha iyi bu fiyata kablosuz kulaklık var mıdır bilmiyorum :)
Cloud 2 ses kasma konusunda bir efsane zaten. Cloud Core W eğer cloud 2 ye ses kasma konusunda yakınsa bu da demek oluyorki bir efsaneye yakın. Haliyle Cloud 2 ye yakınsa yine iyi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki CLOUD 2'de bulunan pedlerin satıldıgı bir yer var mı? Terletmemesi için almayı planlıyorum
Dolap uygulamasında ucuza cloud 2 satanlar oluyor bazıları kullanmadığı padleri ayrı satıyor onlara bakabilirsin. Veya aliexpress üzerinde orijinal olmayan kumaş padler mevcut. Deneyimlerimi burada yazmıştım okumak istersen.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Dolap uygulamasında ucuza cloud 2 satanlar oluyor bazıları kullanmadığı padleri ayrı satıyor onlara bakabilirsin. Veya aliexpress üzerinde orijinal olmayan kumaş padler mevcut. Deneyimlerimi burada yazmıştım okumak istersen.
dayı ben deli kararsız kaldım şu an alırsam pişman olur muyum kafamı kurcalayan şey mikrofon kalitesi ve bazı arkadaşlar ses kasmanın zor oldugunu belirtmiş ne düşünüyorsun... ses kaydı paylaşabilme ihtimalin var mı? Drop Plus kullanıyorum şu an onu da söyleyeyim...

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dayı ben deli kararsız kaldım şu an alırsam pişman olur muyum kafamı kurcalayan şey mikrofon kalitesi ve bazı arkadaşlar ses kasmanın zor oldugunu belirtmiş ne düşünüyorsun... ses kaydı paylaşabilme ihtimalin var mı? Drop Plus kullanıyorum şu an onu da söyleyeyim...
Ses kasma konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gayet net kasılıyor. Cloud 2 ses kasma konusunda başarılı bir kulaklık bu da tam birebir olmasa da yakın performans veriyor bence. Mikrofonu yukarıda bir adam çekmiş. Discord gibi ortamlarda temiz iletiyor. Yayıncılık için zaten kulaklık mikrofonu tercih edileceğini sanmıyorum. Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmıyor zaten denemekten zarar gelmez derim. Dene beğenmezsen iade et. Başka bir site olsa önerip olası bir riske sokmazdım seni.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Ses kasma konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gayet net kasılıyor. Cloud 2 ses kasma konusunda başarılı bir kulaklık bu da tam birebir olmasa da yakın performans veriyor bence. Mikrofonu yukarıda bir adam çekmiş. Discord gibi ortamlarda temiz iletiyor. Yayıncılık için zaten kulaklık mikrofonu tercih edileceğini sanmıyorum. Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmıyor zaten denemekten zarar gelmez derim. Dene beğenmezsen iade et. Başka bir site olsa önerip olası bir riske sokmazdım seni.
Teşekkürler. Alıyoruz bakalım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,795
Üyeler
165,071
Son üye
Tunay D
Top Bottom