Kablosuz kulaküstü kulaklık modellerinden hangisi sizce? İndirimli fiyatlar olabilir!

AshenOne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklık almayı istiyorum ve bir türlü karar veremiyorum. Aklımda olan bazı modeller var. Bütçe attığım fiyatlar aralığında olabilir. Dandik kulaklık kullandıktan sonra farkettim ki kaliteli ses çok önemliymiş. Resmen algımı değiştirdi ve kulaklık para harcanması gereken bir alan olarak görmeye başladım. Eğer kulaklık kullanmayı seviyorsanız tabii. Bu arada itopya sanki bi kaç tık uyguna mı satıyor indirim var gibi kulaklıklarda.

Corsair ve rog fusion uygun gibi geldi ama tecrübem yok kulaklıklar konusunda. Sizce hangisin tavsiye ederseniz en f/p hangisi olur veya sizde farklı şeyler önerebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklık almayı istiyorum ve bir türlü karar veremiyorum. Aklımda olan bazı modeller var. Bütçe attığım fiyatlar aralığında olabilir. Dandik kulaklık kullandıktan sonra farkettim ki kaliteli ses çok önemliymiş. Resmen algımı değiştirdi ve kulaklık para harcanması gereken bir alan olarak görmeye başladım. Eğer kulaklık kullanmayı seviyorsanız tabii. Bu arada itopya sanki bi kaç tık uyguna mı satıyor indirim var gibi kulaklıklarda.

Corsair ve rog fusion uygun gibi geldi ama tecrübem yok kulaklıklar konusunda. Sizce hangisin tavsiye ederseniz en f/p hangisi olur veya sizde farklı şeyler önerebilirsiniz.
Corsair hs80 iyi kulaklık bitmez ise bende alacağım rog nasıldır bilmiyorum fakat diğer 2 model bu 2 modele denk değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer olanları boşver bence bu fiyata

Corsair hs80 iyi kulaklık bitmez ise bende alacağım rog nasıldır bilmiyorum fakat diğer 2 model bu 2 modele denk değil

Bana da fiyatlar iyi geldi hocam. Pek bilgim olmadığı için kullanan veya bilen vardır diye yazmak istedim. HS80 dolby atmos falan diyor o ilgimi çekti ve çok yeni bir kulaklık daha bu sene içerisinde çıkmış. Canımı sıkan iki noktası oldu keşke bluetooth da olsaydı dedim bi de mikrofonu çıkarılabilir olsa tadından yenmezdi. Rog fusion da sanırım 2018 model bir kulaklık illa ki kalitelidir sonuçta rog ama eski olması eksi puan aldı. Rog Go da şimdi bakıyordum kablolu modeli 1500-1700 bandında dolaşıyor. wireless modeli bu fiyatlarda bluetooth modeli 4400 civarında. Yani diğer özellikleri aynı mı bilmiyorum da görünüş olarak tamamen aynılar bu fiyata asla değmez sanırım.

Bi de böyle bir şey var hocam ses konusunda köklü sağlam bir firma.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri