AshenOne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklık almayı istiyorum ve bir türlü karar veremiyorum. Aklımda olan bazı modeller var. Bütçe attığım fiyatlar aralığında olabilir. Dandik kulaklık kullandıktan sonra farkettim ki kaliteli ses çok önemliymiş. Resmen algımı değiştirdi ve kulaklık para harcanması gereken bir alan olarak görmeye başladım. Eğer kulaklık kullanmayı seviyorsanız tabii. Bu arada itopya sanki bi kaç tık uyguna mı satıyor indirim var gibi kulaklıklarda.
www.incehesap.com
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
Corsair ve rog fusion uygun gibi geldi ama tecrübem yok kulaklıklar konusunda. Sizce hangisin tavsiye ederseniz en f/p hangisi olur veya sizde farklı şeyler önerebilirsiniz.
ASUS Rog Strix Go 2.4 USB-C PC/Xbox/PS4 Kablosuz Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Razer Opus X Mercury Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
Razer Opus X Mercury Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03760200-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-04430100-R3M1 ITOPYA.COM'da
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
Corsair ve rog fusion uygun gibi geldi ama tecrübem yok kulaklıklar konusunda. Sizce hangisin tavsiye ederseniz en f/p hangisi olur veya sizde farklı şeyler önerebilirsiniz.