abuysp 80+ Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 1 19 Mayıs 2025 #1 Bütçe 2000 Kablosuz yaka mikrofon arıyorum, gerçekten temiz bir ses alsın yeter, 2000 liraya kadar çıkabilirim. internetten baktım ama hiç birine tam emin olamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim
Kablosuz yaka mikrofon arıyorum, gerçekten temiz bir ses alsın yeter, 2000 liraya kadar çıkabilirim. internetten baktım ama hiç birine tam emin olamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim
drep 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 305 Reaksiyon skoru 104 19 Mayıs 2025 #2 Fifine M6 Kablosuz Type-C Bilgisayar Yaka Mikrofonu | ITOPYA Fifine M6 Kablosuz Type-C Bilgisayar Yaka Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile FIFINE M6 ITOPYA.COM'da www.itopya.com 1750tl şuan. şuan parolapara + iyzico %25+%10 indirimiyle 680 TL'ye geliyor. Ses kalitesi, incelemelere bakılınca güzel geliyor. Fifine M8 Kablosuz Yaka Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine M8 Kablosuz Yaka Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile M8 ITOPYA.COM'da www.itopya.com İkili set halide var.
Fifine M6 Kablosuz Type-C Bilgisayar Yaka Mikrofonu | ITOPYA Fifine M6 Kablosuz Type-C Bilgisayar Yaka Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile FIFINE M6 ITOPYA.COM'da www.itopya.com 1750tl şuan. şuan parolapara + iyzico %25+%10 indirimiyle 680 TL'ye geliyor. Ses kalitesi, incelemelere bakılınca güzel geliyor. Fifine M8 Kablosuz Yaka Mikrofon Seti | ITOPYA Fifine M8 Kablosuz Yaka Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile M8 ITOPYA.COM'da www.itopya.com İkili set halide var.