Gündelik kullanım için ise Logitech'in mouselarına balabilirsinlaptop için acil almam lazım önerileri bekliyorum
kablolu da olur oyunda oynarım da üst düzey bişe olmasına gerek yokGündelik kullanım için ise Logitech'in mouselarına balabilirsin
Oyun içinse bu fiyatta iyi kablosuz mouse yok
Logitechin hani modeli hocamstandart bir şeyler arıyorsan logitech'in ürünlerine bakabilirsin. oyun için arıyorsan bütçeni artırman gerekli.
herhangi bir kablosuz modeli olabilir. zaten bunlar günlük kullanım için. ekstra bir performans beklemeyin.Logitechin hani modeli hocam
Lenovo m300s oyun oynacaksankablolu da olur oyunda oynarım da üst düzey bişe olmasına gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Logitechin hani modeli hocam
XPG Slingshot,asus tuf m3 gen 2var mı hocam bunun dışında alternatif kablolu
Hyperx pulsefire core alabilirsin ismini yanlış yazmış olabilirim 2 yıl önce almıştım mükemmel bir cihaz geçen arkadaşa sattım oda çok beğendi hem ucuz hem kalitelikablolu da olur oyunda oynarım da üst düzey bişe olmasına gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Logitechin hani modeli hocam
büyüklüğü nasılHyperx pulsefire core alabilirsin ismini yanlış yazmış olabilirim 2 yıl önce almıştım mükemmel bir cihaz geçen arkadaşa sattım oda çok beğendi hem ucuz hem kaliteli