Neler Yeni

Yardım Kablosuz Mouse Öneri̇si̇ Aci̇l

SİZCE HANGİSİ

• RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED

• SteelSeries Rival 650

• HyperX Pulsefire Haste Wireless

• Glorious Model O Wireless

• SteelSeries Aerox 3 Wireless

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Bütçe
1000
Beyler daha önce açmıştım ama hala çok kararsızım mouse bozuldu acil almam lazım bütçem 1000 ama çok iyi olursa 1200 falan da verebilirim önerebileceğiniz mouseları yazarsanız sevinirim. Şu anda Logitech G305 ve Razer Basilisk X HyperSpeed arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Rog pugio 2 veya 2.el g pro x

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka dediğin mouselar büyçeyi aşıyor ya

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Beyler daha önce açmıştım ama hala çok kararsızım mouse bozuldu acil almam lazım bütçem 1000 ama çok iyi olursa 1200 falan da verebilirim önerebileceğiniz mouseları yazarsanız sevinirim. Şu anda Logitech G305 ve Razer Basilisk X HyperSpeed arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim
Biraz daha ekleyip şunlardan birini al
pulsefire haste 2000tl'den düştü ama balon fiyatı var yani model ve symm daha güzel bence

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

Glorious Model O​

HyperX Haste Wireless​

Razer Basilisk X​

SteelSeries Rival 650 Wireless​

Logitech G G305 LIGHTSPEED​

BU MODELLER ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİ

egebaranakk0

80+ Silver

Glorious Model O​

HyperX Haste Wireless​

Razer Basilisk X​

Dostum ikinci el bi gpx yada sıfır g305 al tam fps işidir üzmez logitech zaten, o yüzden ya ikinci el gpx yada g305

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Glorious Model O​

HyperX Haste Wireless​

Razer Basilisk X​

g305 ve razer pille çalışıyor benzer özelliklerde şarjlı mouseler varken tercih etmezdim. rival 650 haste ve gloriousun nerdeyse 2 katı ağırlığında ağırlık sıkıntı değilse üçü arasından eline en iyi olanı seç yoksa tercihin haste veya glorious olmalı. incelemelerini izleyip karar ver ben haste seçerdim omron 20m denen lanet switch yerine ttc gold kullanıyor ve malzeme kalitesi daha güzel. gloriousunda bamf sensör avantajı var skatezleri ve kabloları benzer kalitede haste biraz daha hafif tercihin hangisi olursa olsun ikiside iyi mouseler

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Dostum ikinci el bi gpx yada sıfır g305 al tam fps işidir üzmez logitech zaten, o yüzden ya ikinci el gpx yada g305
Arkadaşın dediği gibi pilli olması ve her ay pil değiştirmek biraz uğraştırıcı aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

g305 ve razer pille çalışıyor benzer özelliklerde şarjlı mouseler varken tercih etmezdim. rival 650 haste ve gloriousun nerdeyse 2 katı ağırlığında ağırlık sıkıntı değilse üçü arasından eline en iyi olanı seç yoksa tercihin haste veya glorious olmalı. incelemelerini izleyip karar ver ben haste seçerdim omron 20m denen lanet switch yerine ttc gold kullanıyor ve malzeme kalitesi daha güzel. gloriousunda bamf sensör avantajı var skatezleri ve kabloları benzer kalitede haste biraz daha hafif tercihin hangisi olursa olsun ikiside iyi mouseler
En mantıklı iki seçenek bunlar duruyor zaten karar verip alayım en iyisi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
https://www.hepsiburada.com/msi-gg-clutch-gm41-kablosuz-oyuncu-mouse-pm-HBC00000ARN3T

arkadaşın attıgı kablosuz razerda iyi. Lakin ben pilli mouse mağduru olarak kimseye önermem. Ya şarjlı alınmalı ya kablolu. Şarjlı pil alırım sürekli doldurur değişirim diyorsan ayrı onun dışında benim önerim attığım 2 şarjlı modelden birini almandan yana olur. Yada kablolu benım kullandığım mouse deathadder v2 öneririm

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Hasteyi bu mousea tercih ederim sanırım yanlış mıyım ?

Kablolu versiyonunu aylarca kullandım bayılmıştım denenebilir

https://www.hepsiburada.com/msi-gg-clutch-gm41-kablosuz-oyuncu-mouse-pm-HBC00000ARN3T

arkadaşın attıgı kablosuz razerda iyi. Lakin ben pilli mouse mağduru olarak kimseye önermem. Ya şarjlı alınmalı ya kablolu. Şarjlı pil alırım sürekli doldurur değişirim diyorsan ayrı onun dışında benim önerim attığım 2 şarjlı modelden birini almandan yana olur. Yada kablolu benım kullandığım mouse deathadder v2 öneririm
V2 kullanıyorum zaten kablosuz bu mousea geçmek istiyorum

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşın dediği gibi pilli olması ve her ay pil değiştirmek biraz uğraştırıcı aslında

En mantıklı iki seçenek bunlar duruyor zaten karar verip alayım en iyisi
Ben kullandim aga pil gayet yetiyor 2 ay ucu ucunda kullandim mis gibiydi bilemiyorum gpx alabilirsen ikinci el o şarjlı daha kafi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,104
Üyeler
166,326
Son üye
c3l1k
Top Bottom