Bende 1500-2000 bandında arıyorum aklımda Deathedder v2 pro var
Hocam malzeme kalitesi nasıl? M3 yerine o da önerilebilir ancak daha hiç inceleme görmedim. Acaba yandan sıkınca gıcırtı oluyor mu? Clicklerde esneme var mı?şarjlı al pil masrafı çok oluyor
bende bu var çok da memnunum
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Ya v2 pro 1300 lere düştüğünü gördüm de v3 hem kablolu kablosuza geçmek istiyorumDeathadder V3 almanız daha iyi olue
Yukarıdaki modeller n11 de var mıhepsiburada n11 trendyol gibi sitelerde nays ile alırsanız %10 indirim veriyor n11 de kupon da kullanırsanız gayet ucuza gelir alıcağınız mouse
8000hz farkı çok büyük ve 56 gram. Ayrıca kablosuda çok kaliteli. Hissetirmez bile.Ya v2 pro 1300 lere düştüğünü gördüm de v3 hem kablolu kablosuza geçmek istiyorum
darmoshark var çoğu mouse var bakabilirsinizYa v2 pro 1300 lere düştüğünü gördüm de v3 hem kablolu kablosuza geçmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıdaki modeller n11 de var mı