m800 pro şu anda 1700 TL civarında ama satıcısı berbat, ultimate yurtdışından hemen hemen aynı paraya geliyo. tr garantili olsun diyosan bence wraithden vgn dragonfly al. şekil olarak hemen hemen aynılar, ikisi de çok büyük değil
hayır bu pro dan bi tık daha iyi olan ultra modeli ama almanya dan geliyor. türkiyede satılan pro versiyonu, delux türkiye satıcısı hiç güvenilir değil yarın bir gün arıza durumunda muhtemelen herhangi bir destek sağlamazlar. İlla delux alıcaksan attığın linkteki modeli al
hayır bu pro dan bi tık daha iyi olan ultra modeli ama almanya dan geliyor. türkiyede satılan pro versiyonu, delux türkiye satıcısı hiç güvenilir değil yarın bir gün arıza durumunda muhtemelen herhangi bir destek sağlamazlar. İlla delux alıcaksan attığın linkteki modeli al
Hocam çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için, sonuç olarak 1k fark yerine m800 ultra alsam daha mı mantıklı olur? Garanti konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Arkadaşın dediği sebeplerden dolayı daha ucuz büyük ihtimal kalite olarak vgn ile kapışırlar. İleride sorun olursa uğraştırır diyor arkadaş. Sorunsuz geleceğine inanıyorsanız alın geçin.
Hocam çok teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için, sonuç olarak 1k fark yerine m800 ultra alsam daha mı mantıklı olur? Garanti konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
evet fazla para vermek istemiyosan delux ultra alıp geçebilirsin. iki mouse arasında malzeme kalitesi hariç fark yok denebilir. şekilleri de hemen hemen aynı. Bugün alırsan iki hafta içinde eline ulaşır
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...
wraithesports.com
piyasada yaygın olarak satılan hemen hemen bütün modelleri denemiş birisi olarak bu bütçede bundan iyi mouse olmadığını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok kötü değil, m800pro bi ara bin liraya satılıyodu ve o fiyat için aşırı kaliteliydi. ama vgn kalite olarak delux dan bir iki tık daha iyi