Neler Yeni

Kablosuz mouse önerisi

icgama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aydın Özkan
İyi günler, şuan aktif olarak 1 yıldır vxe R1 se kullanıyorum ancak bu markanın sadece forumlar içinde boş şişirildiğine inanmaya başladım. Her şeyden önce aşırı ucuz hissettiren bir plastik yapısı var. 1 yılı doldurmadan mouse wheel bozuldu ve aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı kaydırmaya başladı. Kablosuz bağlantısında problem oluştu ve şuanda uygulamasının gösterdiğine göre şarjı %20nin üstünü görmüyor ve maks 1-2 saat içinde şarjı bitiyor tekrar kabloya takmak gerekiyor. Boş yere kablosuz parası vermişim ama kablolu kullanıyorum gibi hissediyorum. Alternatif bir kablosuz mouse arıyorum. Claw tutuşa sahibim R1 se boyut olarak uygun ekstra olarak malzeme kalitesi daha kaliteli ve bilindik bir marka olması tercihimdir. Bütçe 7000₺ Max sınırımdır. Herkese iyi forumlar.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Tuğra Yıldız
wl mouse bakabilirsin ayrica vxe yi satmayi dusunuyor musun alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Furkan Ceyhan
Razer basliks v3x kullanıyorum mouse genel anlamda çok güzel ama scrollu bozuldu aynı şekilde garantiye verdim iade ya da değişim yapacaklar en azından muhattabım var karşımda bu marka mouselere göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emin
https://wraithesports.com/products/lamzu-maya-x-wireless-mouse?_pos=1&_sid=10bb99d15&_ss=r
Lamzu maya var bende memnunum upgrade yapsam bunu alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer basliks v3x kullanıyorum mouse genel anlamda çok güzel ama scrollu bozuldu aynı şekilde garantiye verdim iade ya da değişim yapacaklar en azından muhattabım var karşımda bu marka mouselere göre
Bunlarında muhattabı garantisi var boş yapmışsın bi tek razerın garantisi yok haberin olsun

Jill Valentine

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emin
4k ya aldım sattım asla bu fiyata alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim