Kablosuz mouse önerisi

Struggle

80+
Reaksiyon skoru
66
Bütçe
1500
Arkadaşlar bu bütçede alınabilecek en iyikablosuz gaming mouse önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Elinin boyu ve tutuşuna bağlı olarak glorious model d veya model d minus wireless veya model o wireless

glorious d minus kullandım yok böyle bir mouse inanılmaz hafif ve gecikme değeri çok çok düşük tavsiye ederim

Asus Rog Gladius III e bakabilirsiniz hocam ben gladius 2 kullanıyorum ergonomisinden falan çok memnunum alcak olsam sanırım dediğimi alırım. Hafiflik, tutuş şekli gibi şartları söylemediğiniz için kişisel yorum yaptım biraz. En iyiden kastınız nedir sensörü falan mı?

Asus Rog Gladius III e bakabilirsiniz hocam ben gladius 2 kullanıyorum ergonomisinden falan çok memnunum alcak olsam sanırım dediğimi alırım. Hafiflik, tutuş şekli gibi şartları söylemediğiniz için kişisel yorum yaptım biraz. En iyiden kastınız nedir sensörü falan mı?
Tutuş şeklim claw onu belirtmemisim simdi farkettim. En iyi derken ergonomisi, hızı, pilinin kaç saat gittiği gecikme süresi gibi özellikleri iyi olan hocam

Tutuş şeklim claw onu belirtmemisim simdi farkettim. En iyi derken ergonomisi, hızı, pilinin kaç saat gittiği gecikme süresi gibi özellikleri iyi olan hocam
Dediğim modele bakabilirsiniz o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri