Öneri Kablosuz Mouse Tavsiyesi

khal

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
3000
Selamlar arkadaşlar. Yavaş yavaş kablolardan kurtulmak amacı ile çevre birimlerimi kablosuza geçirmeye çalışıyorum. Mouse ile başlamak istedim. Bütçemi sonuna kadar zorladım şuan 3k civarında.
Elim 17-17.5 uzunluk ve 7.5 cm genişliğinde yani küçük. Tutuşum claw-fingertip gibi görsellere baktığımda tam karar veremedim ama daha çok claw gibi. Yaptığım araştırmalar sonucunda şunları buldum. Seçmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca bu bütçede önerebileceğiniz daha iyi bir seçenek var ise belirtirseniz sevinirim. Yardımcı olurken çöp, alınmaz vs gibi değil de daha bilgilendirici olarak açıklayabilirseniz daha iyi olur çok anlamıyorum çünkü.

Scyrox V8

Razer Viper V3 HyperSpeed

razer marka önermiyorum Scyrox V8 kağıt üstünde güzel duruyor razer da kronik sorunlar var genelde , bunu ele alarak tercihini belirle

• Beğen
Reaksiyonlar: khal
razer marka önermiyorum Scyrox V8 kağıt üstünde güzel duruyor razer da kronik sorunlar var genelde , bunu ele alarak tercihini belirle
Teşekkürler hocam . Razer için bazı forumlarda left click sorunu vs gördüm ama kronik bir sorunu olduğunu bilmiyordum. Scyrox u forumda gördüm hakkında güzel konuşuyorlardı ama markayı vs bilmiyorum hiç duymadım. Bilen veya kullanan bir arkadaş varsa deneyimlerini paylaşırsa o da çok güzel olur.

Geri