Kablosuz mouse ve klavye

MeYuk

80+
Reaksiyon skoru
240
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar,

Oyun amaçlı kablosuz klavye ve mouse arayışım mevcut, set halinde varsa yani aynı marka olurlarsa tercihim olur çünkü mouse ayrı klavye ayrı driver kurmak pek cazip gelmiyor açıkçası :)

Ama ayrı markalar olacaksa da yapacak bir şey yok , ortalama 2.000 TL bütçem mevcut +/- oynayabilir.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar,

İyi forumlar.

Kendi kullandığım seti önereyim dedim 2.5k olmuş :/. Mouse olarak adam gibi bence 2 seçenek var Razer Basilisk x hyperspeed ve Logitech G305. Ben Razerla birlikte CM CK721 kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Oyun amaçlı kablosuz klavye ve mouse arayışım mevcut, set halinde varsa yani aynı marka olurlarsa tercihim olur çünkü mouse ayrı klavye ayrı driver kurmak pek cazip gelmiyor açıkçası :)

Ama ayrı markalar olacaksa da yapacak bir şey yok , ortalama 2.000 TL bütçem mevcut +/- oynayabilir.

İyi forumlar.
Royal Kludge Rk61
Plam grip için Pwnage Symm
Claw Grip için Haste Wireless, Glorious Model O Wireless
Fingertip için ergo olmayan herhangi bi mouse
okul dönüşü yazarsan daha iyi yardımcı olurum mini klavye istemiyosan belki logitech buluruz 2.el keychron ve asus'ta olabilir

Merhaba arkadaşlar,

İyi forumlar.
Mouse olarak Logitech G305 Lightspeed kullaniyorum yani oyun icin normal kullanim icin herseyi karsiliyor cok guzel gecikme vesaire yok.

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar, inceliyorum hemen yazdıklarınızı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,648
Üyeler
187,715
Son üye
Nocturnal
Geri