Neler Yeni

Kablosuz mouseler kabloluyu yakaladılar mı ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
vilinyor

Son düzenleme:

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Hali hazırda viper minim var lakin merak ettiğim bir şey var, 5 sene once kablosuz mouseler kabloluya karşı hala iyi değillerdi. kablosuz mouseler düzeldi mi ve rekabetçi cs go/valorant tarzı oyunlar da kablolu mouseler ile yakın mı ? Her zaman doğru düzgün kablosuz mouse hayali kurdum ama kablosuz mouseler her zaman, kabloluya karşı kaybediyordu, 5 yıl aradan sonra gelişme olmuştur ama gerçekten de kabloluyu yakaladılar mı ?
ben de deathader v2 kullanıyorum aynı soru bende de var laptop kullandığım için kablo karmaşası istemiyorum yakaladılar ama pahalılar tabi

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilinmoyr

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Oncelikle as :D kablosuzlar sonunda kabloluyu yakaladılar mı ?
hocam kablosuz mouselar gecikme sürelerinde kabloluları geride bile bıraktılar 😀 ama kaliteli bir şey almazsanız kablosuz işkence.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilimyor

Son düzenleme:

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmyor

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
20 cm uzunluk 10 cm en elim var finger tip/claw karışık bir tutuşum var ne onerirsin ? ama bütçeyi yormayacak ve kablolu almadığım için pişman ettirmeyecek
g304 lightspeed yeterli olur.

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
Hali hazırda viper minim var lakin merak ettiğim bir şey var, 5 sene once kablosuz mouseler kabloluya karşı hala iyi değillerdi. kablosuz mouseler düzeldi mi ve rekabetçi cs go/valorant tarzı oyunlar da kablolu mouseler ile yakın mı ? Her zaman doğru düzgün kablosuz mouse hayali kurdum ama kablosuz mouseler her zaman, kabloluya karşı kaybediyordu, 5 yıl aradan sonra gelişme olmuştur ama gerçekten de kabloluyu yakaladılar mı ?
Paraya kıyarsan kablosuz monitör, kasa modem bile alabilirsin. (!) Paraya kıyarsan tabi yakalar.

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Yakaladılar hocam üst modellerde. Artık kablolu işkence gibi geliyor

Top Bottom