Neler Yeni

Kablosuz mouseler kabloluyu yakaladılar mı ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Gecikme süresi olarak yakaladılar yakalamasına da bazen diğer kablosuz cihazlarla çakışma yapabiliyorlar. Örneğin klavyeniz de kablosuzsa saçma saçma donmalar, kopukluklar görülebiliyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Anladığım kadarıyla 200 TL'ye aldığım viper miniyi gecikme konusunda yetişecek yada gecicek bir kablosuz mouse için en az 1000tl civarı para dokmem gerekiyor ? viper mini fps oyunlarında csgo/valorant vb müthiş düşük gecikmeye sahip, kablosuz için 1000 TL vermek mantıklı gelmiyor, herhalde bu teknoloji gelişti ama fiyat konusunda hala geri de
evet ama o kablonun olmaması çok rahat hissettiriyor pahalı olmasının sebebi aynı kablolu gibi düşük gecikmesinin olması ve sensör kalitesi 300 liraya da kablosuz mouse alabilirsiniz fakat gecikme değeri kabloludan fazla olur 1000 liralık olanda tıpkı kablolu gibi aynı gecikme değeriyle kullanırsınız pahalı bir teknoloji olduğu için pahalı olabilir

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmyor

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Selam evil nasılsın ? seni hazır yakalamışken dün bana onerdiğin yeni çıkacak kablolu silikonlu kulakiçi kulaklığın ne zaman çıkacağını sorabilir miyim ?, Klavyeyi kesinlikle kablolu almak lazım, kimse bana klavye de kablosuzun kabloluyu yakaladığını soyleyemez, klavye başka mouse başka hocam
Eyv hocam sen nasılsın?
KZ ESX'i diyorsun sanırım, yurt dışında çoktan çıktı millet alıp kullanmaya başladı da Türkiye'ye ne zaman gelir ben de bilmiyorum. Kzkulaklik.com ve Teknostore.com'a sorarsan bilgi verebilirler :)

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Buğra
Selam evil nasılsın ? seni hazır yakalamışken dün bana onerdiğin yeni çıkacak kablolu silikonlu kulakiçi kulaklığın ne zaman çıkacağını sorabilir miyim ?, Klavyeyi kesinlikle kablolu almak lazım, kimse bana klavye de kablosuzun kabloluyu yakaladığını soyleyemez, klavye başka mouse başka hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arkadaşın onerdiği 1000tllik kablosuz model dahi benim kablolu viper miniye gecikme konusunda yetişemiyor, ama dediğiniz gibi kesinlikle kablosuz mouseler parasını hakeden iyi bir teknoloji, alınmaya değer imkan varsa
onu bilmiyorum hocam fakat deathhader v2 X benim mouse ile aynı gecikme değerine sahip modelden modele değişir

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmyor

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben şahsen oyun oynarken vb kabloları gozum gormuyor, sadece gormek istersem goruyorum gibi bir şey, kablolu oynamaya alışkın olduğum için sıkıntı olarak gelmiyor bana, ama kablosuza geçtikten sonra bir daha asla kablolu kullanmak istemeyeceğimi biliyorum :D
Öyle hocam kablolu işkence gibi geliyor 😀 g304 kötü bir mouse değil. Robot değilseniz 1ms gecikmeyi anlamazsınız. 700tl ayırırsanız çok güzel bir wireless mouse.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmiyor

Son düzenleme:

NotGonna

80+ Bronze
bende g pro da var ne istiyorsan senin hayalini kurduğun her şey var bende 50 liralık mouse kullanıp 500-1000 liralık mouseları kötülemeye devam
deluzyonel misin kanka sen ne anlatıyon mousen ile hava mı atıyon bana rival 3e laf attım diye :D g pro var bende diyo

Kablosuzu bilmiyorum ama kablolu rival 3, viper minin yanına bile yaklaşamaz fps oyunlarındaki gecikme konusun da
ben de kablolusunu kullandım arkadaş bana parasıyla hava atıyo rival 3 e laf attım dyie :)

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmiyor

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
tabii ki güzel bir mouse deathadder v2'yi hepimiz biliyoruz 😀 anlatmaya gerek yok bu fareyi. Bişey daha söyleyeyim mouselerde en önemli şey gecikme değildir en önemli şey sensör ve hafiflik. 1000tl bütçeniz varsa claw tutuyorsanız glorious model o wireless. palm tutuyorsanız ve eliniz büyükse deathadder v2 kesinlikle.

NotGonna

80+ Bronze
Bak bu arkadaşın attığı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-rz01-04130100-r3g1-deathadder-v2-x-hyperspeed-kablosuz-optik-mouse-siyah-1221803.html?rbtc=||||p||&gclid=CjwKCAjwquWVBhBrEiwAt1KmwjKciRlW2L4k64K6zHASkf_OU0KGaSiZoi8Jx27BS2n7Z-MWwSQy3BoC1p0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds mouse benim viper miniyi gecikme konusunda yakalamış güzel bir mouse

Reindi ve notgonna lütfen kavga etmeyin, insanlar zaten mutsuz bir de kavga okuyunca daha çok üzülüyorlar en azından burada yapmayın ozel de tartışın, farketmeden ikinizin kavga mesajlarını beğenmişim, geri çekiyorum şimdi
kavga yok ki kanka bir şey demedim adama mesajını pingleyip rival 3 harika falan degil dedim gelip bana hayalinedki mouseyi kullaniyorum diyo

Top Bottom