2. el g pro x düşündüm bende reis başka önerin varmıLogitech g535
G pro x wireless kulanıyorum iyi fiyata bulamasaydım g535 yada razer baracuda alırdım2. el g pro x düşündüm bende reis başka önerin varmı
aynı şekilde 2.5 3kBlackshark v2 pro
Mouse için bütçe nedir hocam
aynı şekilde 2.5 3k
beyaz aynı fiyat stok bekliyim belki beyazı gelir kulaklık için karar veremedim daha![]()
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Blackshark V2 pro mükemmel bir kulaklık hocam bencebeyaz aynı fiyat stok bekliyim belki beyazı gelir kulaklık için karar veremedim daha
valorant pubg tarzı oyunlar oynayacağım için söylemiştim ama beyaz rengi güzel yarın gidip alabilirim teşekkür ederimV2 pro mükemmel bir kulaklık hocam bence
G Pro X pahalı kaçıyor biraz aslında ömürlük gider derseniz alabilirim onudaRazer barracuda x kullanıyorum ya benim kulaklık sorunlu ya da tırt bi kulaklık. G733 olabilir g pro x arkadaşımda va güzel kulaklık g535 de iyi ama hem fiyatı biraz arttı hem de 7.1 değil seçim sizin