Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Reaksiyon skoru
22
1 sene önce araştırmadan logitech g733 almıştım, hiç memnun değilim. Yeni bir oyuncu kulaklığı bakıyorum. Önce steelseries arctis nova 7 gözüme kestirdim, sonra arctis nov pro mu alsam dedim, yorumlardan sonra razer blackshark v2 pro mu alsam dedim. Kafam tamamen karıştı ne önerirsiniz? 13-14e kadar çıkabilirim

Bütün kulaklıkları kullandım oyun için ve rahatlık olarak en iyisi Nova pro o kadar çıkmak istemezsen hs80. 7P kesinlikle alma. 4-8 K arası kulaklıklara ayrıca ses kartı anfi alırsan Nova proyu yakalayabilir hatta geçebilirler. Bundan önceki kullaklığım Logitech G PRO X di. Kulaklıkta kesinlikle Logitechden uzak durulması gerek asla F/P değil.

Son düzenleme:
Bütün kulaklıkları kullandım oyun için ve rahatlık olarak en iyisi Nova pro o kadar çıkmak istemezsen hs80. 7P kesinlikle alma. 4-8 K arası kulaklıklara ayrıca ses kartı anfi alırsan Nova proyu yakalayabilir hatta geçebilirler. Bundan önceki kullaklığım Logitech G PRO X di. Kulaklıkta kesinlikle Logitechden uzak durulması gerek asla F/P değil.
Bende Logitech alıcaktım da vazgeçtim. 5k'ya kadar Cloud 3 wireless ya da başka bir şey arıyorum ne önerirsiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 sene önce araştırmadan logitech g733 almıştım, hiç memnun değilim. Yeni bir oyuncu kulaklığı bakıyorum. Önce steelseries arctis nova 7 gözüme kestirdim, sonra arctis nov pro mu alsam dedim, yorumlardan sonra razer blackshark v2 pro mu alsam dedim. Kafam tamamen karıştı ne önerirsiniz? 13-14e kadar çıkabilirim
Hocam bence bi kulaklığa o kadar vermeye gerek yok ya 13-14 abartı gibi Cloud 3 wireless bakabilirsiniz.

Bende Logitech alıcaktım da vazgeçtim. 5k'ya kadar Cloud 3 wireless ya da başka bir şey arıyorum ne önerirsiniz ?

Hocam bence bi kulaklığa o kadar vermeye gerek yok ya 13-14 abartı gibi Cloud 3 wireless bakabilirsiniz.
cloud3 hiç kullanmadım ama cloud2 uzun bir süre kullandım belli bir süre sonra kafadan çıkartmak istiyosun kullaklığı. Cloud serisi hs80 veya nova pronun konfor olarak çok uzağında. Cloud3 bilemicem. Ses olarak cloud serisi çok iyi logitech g pro x den bile iyi ancak konfor en kötüsüydü. HS80 öneririm veya dediğim gibi orta seviye bir kulaklık ve ses kartı anfi eklemesiyle daha iyi bir şey çıkabilir ortaya.

Son düzenleme:
cloud3 hiç kullanmadım ama cloud2 uzun bir süre kullandım belli bir süre sonra kafadan çıkartmak istiyosun kullaklığı. Cloud serisi hs80 veya nova pronun komfor olarak çok uzağında. Cloud3 bilemicem. Ses olarak cloud serisi çok iyi logitech g pro x den bile iyi ancak konfor en kötüsüydü. HS80 öneririm veya dediğim gibi orta seviye bir kulaklık ve ses kartı anfi eklemesiyle daha iyi bir şey çıkabilir ortaya.
hocam nova pro'nun ses kalitesi nasıl? white noice vs problemleri var mı?

hocam nova pro'nun ses kalitesi nasıl? white noice vs problemleri var mı?
Kutudan çıktığı gibi her kulaklık gibi ses kalitesi tatmin edici değil. Sadece tek video ile kullaklık arşa çıkıyor. White noice problemi var dip ses çok nadir oluyor hem bilgisyar hem telefona bağladığım için oda ikisinede bağladığım için bence nadir oluyor. İki cihazın sesini aynanda verebiliyor kulaklık. Asıl sorun ses yokken bazen dj plakla oynama sesi gibi bir şey geliyor çok düşük bir sesle. Ama özellikleri ve performansının yanında hiç umrumda olmadı.

Alırsan kesinlikle yap

Kutudan çıktığı gibi her kulaklık gibi ses kalitesi tatmin edici değil. Sadece tek video ile kullaklık arşa çıkıyor. White noice problemi var dip ses çok nadir oluyor hem bilgisyar hem telefona bağladığım için oda ikisinede bağladığım için bence nadir oluyor. İki cihazın sesini aynanda verebiliyor kulaklık. Asıl sorun ses yokken bazen dj plakla oynama sesi gibi bir şey geliyor çok düşük bir sesle. Ama özellikleri ve performansının yanında hiç umrumda olmadı.

Alırsan kesinlikle yap
hocam son kez soruyorum. sipariş vereceğim artık. arctis nova pro x mi nova pro mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri