Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

MSU500

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben bayadır kulaklık bakıyorum başta steelseries arctis 5 alıcaktım sonra bir 2000 tl daha koyar steelseries arctis 7 alırım dedim sonra bir 2.5 3 daha koyar Logitech G Pro X 2 Lightspeed alırım dedim yani işin ucu baya açık sizce steelseries arctis 5 alayımmı yoksa birazcık daha üstüne ekleyip üst modeller almam mantıklımı yani o aradaki farkın karşılığını veriyorlarmı bana bi kulaklık önerir misiniz? gerçekten öyle o aradaki 2 3 bin tl lik farkı vermiyolarsa gerek yok o kadar para vermeye bence

Ben bayadır kulaklık bakıyorum başta steelseries arctis 5 alıcaktım sonra bir 2000 tl daha koyar steelseries arctis 7 alırım dedim sonra bir 2.5 3 daha koyar Logitech G Pro X 2 Lightspeed alırım dedim yani işin ucu baya açık sizce steelseries arctis 5 alayımmı yoksa birazcık daha üstüne ekleyip üst modeller almam mantıklımı yani o aradaki farkın karşılığını veriyorlarmı bana bi kulaklık önerir misiniz? gerçekten öyle o aradaki 2 3 bin tl lik farkı vermiyolarsa gerek yok o kadar para vermeye bence

Ben V9 Pro olanı kullanıyorum. Çok para vermene gerek yok

Hocam nova 5 ideal seçimdir nova 7 ile aralarında nerdeyse hissedilir fark yok ve nova 5 daha güncel daha batarya ömrü uzun cihazdır biraz hibrit model gibi hem müzik hem ortalama bir oyun performansı fakat kullanım amacınızı söylerseniz size daha fazla yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,361
Üyeler
186,054
Son üye
adaaaaaa
Geri