Gecikme süresi iyi mi ya da valorant, cs go gibi oyunlarda nasıldır acaba tecrübeniz var mıYaklaşık 3 yıldır Razer Mamba Wireless kullanıyorum çok memnunum. Hala sorunsuz ve tertemiz çalışıyor. hala değiştirme ya da yenileme gibi bir düşüncem yok. Şu an piyasa hala satışta mı hala bilmiyorum ama kesinlikle önerebilirim.
Valorant oynamıyorum ama bu mousela birlikte yaklaşık 400 saat CS:GO oynadım. Gecikme sürelerinden kaynaklı hiç sorun yaşamadım, zaten yüksek DPI kullanan bir oyuncu olduğum için buna dikkat ederek tercih etmiştim ve beni oldukça memnun bıraktı mouse.Gecikme süresi iyi mi ya da valorant, cs go gibi oyunlarda nasıldır acaba tecrübeniz var mı
bütçe?Gecikme süresi iyi mi ya da valorant, cs go gibi oyunlarda nasıldır acaba tecrübeniz var mı
Bütçe yok fiyat aşırı fazla uçmadığı sürece kaliteli ve performanslı olması yeterlibütçe?
Onerilerim bütçene göre seçebilirsinBütçe yok fiyat aşırı fazla uçmadığı sürece kaliteli ve performanslı olması yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneriler için teşekkür ederim herkese
Kablosuz istemişOnerilerim bütçene göre seçebilirsin
Delux m800- 600-630tl
G102- 400tl
Lenovo Legion m300s-280-330tl civarı
Kablosuz istemiş
Pardon kusura bakmayınBütçe yok fiyat aşırı fazla uçmadığı sürece kaliteli ve performanslı olması yeterli
Bütçe yok fiyat aşırı fazla uçmadığı sürece kaliteli ve performanslı olması yeterli