PlayStation 5 de istikrarlı çalışmıyor hocam ses bazen gidip geliyor birde ağır baya 1.5 2 saat kullanımda baş ağrıtıyor kulaklar falan pert o yüzden sattım.Atk mercury 1 kral 4-5 kya kadar dengi yok
Yeni bir kulaklık almak istiyorum eskisi kafamı çok sıkıp rahatsız ediyordu bu yüzden en önemli şey rahat olması kafam biraz büyük ona göre öneri verirseniz sevinirimim ayrıca ps5 uyumlu olursa daha iyi olur.
Ben hiç yaşamadım o tarz şeyler tek eksisi bataryası bence yinede senin tercihin kralPlayStation 5 de istikrarlı çalışmıyor hocam ses bazen gidip geliyor birde ağır baya 1.5 2 saat kullanımda baş ağrıtıyor kulaklar falan pert o yüzden sattım.
Vadettiği pil ömrünü karşılamıyor ayrıca pc de kullanınca sorun olmuyor ps5te düzgün çalışmıyor.Ben hiç yaşamadım o tarz şeyler tek eksisi bataryası bence yinede senin tercihin kral
güzel bu da aklımda ama asus rog pelta nasıldır benim için en önemli şet konfor.Al bunu gitsin ömürlük.![]()
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nova 5 ile farkı nedir boyut mu?rahatlık olarak nova 7 iyidir hocam arkadaş kullanıyor gayet iyi
mesele bütçe zorlamak değil bu fiyata en rahat olanını almak istiyorum hs80 max için ağır demişlerdi.bütçe zorlamaya gerek yok nova 5 te iyidir uyumluluk varsa corsair hs 80 max ye baya iyidir.
Nova 5 de iyidir hocam. Rahatlık olarak steelseries diğer markalara göre daha iyi bencenova 5 ile farkı nedir boyut mu?
ayrıca asus rog pelta nasıldır nova 7 den dahamı konforludur.