Arkadaşlar selamlar. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum fakat şunlara önem gösteriyorum: Yüksek bass ve ses kalitesi, Gecikme problemi olmaması ve kulağa güzel bir şekilde oturması vs. Daha önceden JBL markasının kablolu C100SI modelini Kullanıyordum. Hatta defalarca bozup aynı kulaklığı tekrar tekrar aldım. O kadar sevmiştim kalitesini. KZ diye bir çin markası var. SA08 diye bir modelin reklamı karşıma çıkıp duruyor. Sizce bu KZ markası iyi midir? Neyin nesidir? Ve kriterler doğrultusunda kablosuz kulaklık önerileriniz neler olabilir? (4k'ya kadar bütçe. Daha ucuz da olabilir.)
Dostum merhaba ben de önce kz edx pro kablolu kulaklık aldım ancak kablolu olması sorun çıkardı ve aliexpressten kz sa08 pro 8BA sipariş ettim , aynı şekilde ben de senin gibi aradayım acaba soundcore liberty 4nc ya da galaxy buds 2 falan mı alsaydım diye , o yüzden ben de konu açtım . Kulaklıklar şu an türkiyeye geldi birkaç gün içinde bana ulaşır ben sana yorumumu yaparım kulaklık hakkında. Umarım güzel çıkar , ben çok iyi bi ses kalitesi ve normal bi bass seviyesi istiyorum , ses kalitesi kısmına baya takıntılıyım. Bu arada kz nin kendi sitesinde sa08 pro 5000tl falan sanırım ama ben aliexpressten vergilerle beraber 2800 e aldım kznin kendi mağazasından. İstersen linki bırakıyorum
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.071,26TL 40% İndirim | KZ SA08 Pro TWS gerçek kablosuz kulaklık 8ba dengeli armatür Bluetooth uyumlu 5.2 kulakiçi kulaklıklar gürültü iptal
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
a.aliexpress.com