Kaç dil biliyorsunuz?

Meraktan soruyorum çoğumuz sadece Türkçe veya İngilizce biliyoruz ama bunun dışında 2 den fazla dil bileniniz var mı? Ve nasıl öğrendiniz? Bunları paylaşırsanız sevinirim.
İngilizce b2
Almanca a2 - b1
Türkçe c2
Çince a1 (temel kalıplar)
Japonca a1

Meraktan soruyorum çoğumuz sadece Türkçe veya İngilizce biliyoruz ama bunun dışında 2 den fazla dil bileniniz var mı? Ve nasıl öğrendiniz? Bunları paylaşırsanız sevinirim.
TÜRÇE
İngilizce C1
Rusça
Almanca
Arapça
Kürtçe
Hintçe çok az ama
İtalyanca

Türkçe
ingilizce-c1
arapça biliyordum tek tük hatırlıyorum artık
kürtçe
almanca öğretirim diyen varsa seve seve kabul ederim sınavı var.

ingilizceden fazlası şov ya

Türk'çe ana dil ( bazıların oda yok )
İngilizce b2
almanca a2
kürtçe var arkadaşlardan öğrendiğim kadar
arapça a2 oda arap ülkesi gittim bu yaz
fransızca a1

namık kemalin güzel bi sözü var bilir misin asker:)
Çok toxic bir elemana benziyon kanks, günde 10-15 dakika çalışmayla bile bu sonuçları elde edebilirsin. Zor bir şey değil. Engeli bastım

arkadaşlar bende ingilizce öğrenmek istiyorum öneriniz var mı nasıl öğrenebilirim?

İngilizceyi orta seviye biliyorum ama bir içeriği komple ingilizce tüketirsem yorulduğumdan gelişmiyor

Türkçe,
B2 İngilizce
A1 Almanca
A1 Japonca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bende ingilizce öğrenmek istiyorum öneriniz var mı nasıl öğrenebilirim?
Duolingo gibi uygulamalara bakabilirsin çeşitli oyunlar programlar ile seviyeni yükseltiyorsun bide hep yabancılarla konuşmaya çalış mesela discordda bir sunucuya gir konuş, film izlerken ingilizce altyazılı film izlemeye çalış

Geri