Kaç fan olmalı

ESHLON

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba elimde şöyle bir sistem var kasada 2 adet dahili fan var soğutma için yeterli olur mu
Ryzen 1600 af
Gigabayt b450m s2h
8gb 3000 ram
Sapphire Rx 570 8gb
Corsair spec05 kasa dahili 1 önde 1 de egzoz fan var
Pubg valorant LoL oynicam soğutma yeterli olur mu

Yeterli olur. Sıcaklıklarınız nedir oyun oynarken ve yük altında?

Yeterli ama 2 tane daha eklemeniz çok iyi olur.

Kişiden kişiye göre değişir, takıntın varsa 2 tane daha tak kafan rahat eder, takıntım yok dersen de 2 tane fan kasayı hayli hayli soğutur merak etme.

Yeterli fakat 1 2tane daha ekleseniz tadından yenmez.d

Kişiden kişiye göre değişir, takıntın varsa 2 tane daha tak kafan rahat eder, takıntım yok dersen de 2 tane fan kasayı hayli hayli soğutur merak etme.
Kişiden kişiye göre nasıl oluyor o zaman bu mantıkla tek fanlı ekran kartıyla 3 fanlı ekran kartından 3 fanlı ekran kartı alanlar takıntılı mı oluyor?

Kişiden kişiye göre nasıl oluyor o zaman bu mantıkla tek fanlı ekran kartıyla 3 fanlı ekran kartından 3 fanlı ekran kartı alanlar takıntılı mı oluyor?
Aga sen ne anlatıyon? kişiden kişiye'den kastığım insanın takıntısı var mı diyorum, abartmayı baya seviyonuz he.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga sen ne anlatıyon? kişiden kişiye'den kastığım insanın takıntısı var mı diyorum, abartmayı baya seviyonuz he.
Kimisi 4 tane fan ister bu bir takıntıdır, kimisinin takıntısı yoktur 2 fan soğutsun yeter kafasındadır. Gidebilirsin, iyi forumlar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimisi 4 tane fan ister bu bir takıntıdır, kimisinin takıntısı yoktur 2 fan soğutsun yeter kafasındadır. Gidebilirsin, iyi forumlar.
Takıntı değil soğutmayla alakası var diyorum ben de.

Takıntı değil soğutmayla alakası var diyorum ben de.
Hacım 2 fan soğutamıyor mu bu kasayı? Azcık mantıklı cümle kurun canımı yiyin de cidden saçma saçma konuşuyonuz. 2 fan sana -20 derece sıcaklık vermiyo haberin olsun max -5 derece veriyor :p

Hacım 2 fan soğutamıyor mu bu kasayı? Azcık mantıklı cümle kurun canımı yiyin de cidden saçma saçma konuşuyonuz. 2 fan sana -20 derece sıcaklık vermiyo haberin olsun max -5 derece veriyor :p
tamam ama 85 dereceyle 80 derece aynı mı insanlar boşuna mı 240-360mm sıvı soğutma alıyor 120mm alsınlar sonuçta önemsiz bir soğutma farkı var.

tamam ama 85 dereceyle 80 derece aynı mı insanlar boşuna mı 240-360mm sıvı soğutma alıyor 120mm alsınlar sonuçta önemsiz bir soğutma sağlıyor.
Sıvı soğutma aldıkları sistemlerin minimum 1080 ve 2070 kartlarından başladığını biliyorsundur umarım :P Bu adam bu sisteme sence bu kartları mı takacak? Lütfen adam akıllı cevap ver bro olayı fandan sıvı soğutmaya iyi çektin xd

Sıvı soğutma aldıkları sistemlerin minimum 1080 ve 2070 kartlarından başladığını biliyorsundur umarım :p Bu adam bu sisteme sence bu kartları mı takacak? Lütfen adam akıllı cevap ver bro olayı fandan sıvı soğutmaya iyi çektin xd
öyle bir sınır mı sen 2060 kullanıyorsun sıvı soğutma alamazsın mı diyorlar her neyse bu konu bunun için açılmadı tartışarak konuyu işgal edip haklarına girmek istemem güle güle.

öyle bir sınır mı sen 2060 kullanıyorsun sıvı soğutma alamazsın mı diyorlar her neyse bu konu bunun için açılmadı tartışarak konuyu işgal edip haklarına girmek istemem güle güle.
2060'ın soğutmasının yeterli olduğunun farkındasındır umarım xd (bilindik markalardan bahsediyorum Asus, MSI, Gigabyte, Sapphire, vs.). Bilgisayarın ekran kartı 2070'in üstüne çıktığı zaman işlemcinin fiyatı da yükselir. O sıvı soğutmalarının asıl amacının da ekran kartı değil işlemci olduğunu umarım bir gün anlarsın. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,797
Üyeler
186,671
Son üye
efeeren012
Geri