Kaç fan olmalı

Ben hiç yapmadım hatta gördükçe üzülüyorum 2060 5700xt yerine alınır diyen var
O da onların bilgisizliği, bir şey bilmeden konuşan çok bu devirde. 1 sayfa geride örneği var xd

rx570 karta 1600x işlemci neden alınmasın adamın bütçesi o kadar belki ileride ekran kartını upgrade edecektir

Boşun kralını sen yapmışsın? 5 fanlı kasayla 2 fanlı kasayı karşılaştırmak ne derece mantıklı sence? şu dönemde kaliteli bir kasa fanının 200 lira olduğunu varsayarsak?

2- Sıvı soğutmanın ilk amacı ekran kartı değil işlemcidir, RX 580 veya 570 gibi kartlara da sıvı soğutma takacak kadar da bilgisiz birisin xd

3- Eskişehir Anadolu Üniversite'sinde Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf okuyorum. Sence benimle tartışmak ne kadar mantıklı? Sistemde yapabildiğin tek şey ekran kartı takmak iken gelip benle tartışmaya girmeni hiç tavsiye etmem xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+
3 fan ile -10 derece alıyorsan o da senin kasanın kalitesiz oluşundandır. bu adam gidip bu kasaya R7 3700X + 2080TI takacak hali yok ya? Ne diye 5 veya 4 fanlı kasa alma ihtiyacı duysun? 4 fanlı kasada çoğu oyunda ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor.
"Tartıştığınız şeyler hakkında bilginiz yoksa konuşmayın, benim gibi birisi gelirse konuştuğunuz her şey boş birer lafa dönüşür, sizde boş yaptığınızla ve rezil olduğunuzla kalırsınız"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda rx 570 gibi bi karta 1600x alacak kadar bilgisizsin xd
Yazdıklarınızın her birine cevabım var, ancak gördüğüm kadarıyla daha okuduğunuzu bile anlamakta güçlük çekiyorsunuz. O yüzden, sizinle tartışmayı bir vakit kaybı olarak görüyorum.

Son olarak, konuşmalarınıza dikkat edin. Karşınızda sizden yaşça büyük, doktora eğitimi alan, 2 üniversite bitirmiş, 15 yıldır ikinci el ve sıfır onlarca bilgisayar toplamış biri var.

Yani demem o ki, muhtemelen siz daha okuma yazma bilmezken, kendi başınıza yemeğinizi bile yiyemezken ben burada bilgisayar topluyordum. Sizce benimle tartışmak ne kadar mantıklı? Kimin ne olduğunu bilip bilmeden atıp tutmayın, kendinizi ilah olarak görmeyin.

Gençliğinize, cahilliğinize veriyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben sadece küçük bir soru sormuştum tartışma büyümüş gerek yoktu buna benim param buna yetti şimdilik bu sisteme 2 fan yeterli mi diye sormuştum sadece ilerde işlemci ve ekran kartını değiştirince artık fan da eklerim teşekkür ederim cevaplarınız için

Arkadaşlar ben sadece küçük bir soru sormuştum tartışma büyümüş gerek yoktu buna benim param buna yetti şimdilik bu sisteme 2 fan yeterli mi diye sormuştum sadece ilerde işlemci ve ekran kartını değiştirince artık fan da eklerim teşekkür ederim cevaplarınız için
Anlamıyorlar işte o bütçe artacak kasa önü mesh olacak yoksa kasa patlar

Yazdıklarınızın her birine cevabım var, ancak gördüğüm kadarıyla daha okuduğunuzu bile anlamakta güçlük çekiyorsunuz. O yüzden, sizinle tartışmayı bir vakit kaybı olarak görüyorum.

Son olarak, konuşmalarınıza dikkat edin. Karşınızda sizden yaşça büyük, doktora eğitimi alan, 2 üniversite bitirmiş, 15 yıldır ikinci el ve sıfır onlarca bilgisayar toplamış biri var.

Yani demem o ki, muhtemelen siz daha okuma yazma bilmezken, kendi başınıza yemeğinizi bile yiyemezken ben burada bilgisayar topluyordum. Sizce benimle tartışmak ne kadar mantıklı? Kimin ne olduğunu bilip bilmeden atıp tutmayın, kendinizi ilah olarak görmeyin.

Gençliğinize, cahilliğinize veriyorum. İyi forumlar.
aynn knk bende nasada mühendisim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,996
Üyeler
186,702
Son üye
bur4kk1l1c
Geri