Kaç gram Termal Macun almalıyım? 8 gram ne kadar dayanır?

HOKFMK

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba,

Termal Macun alacağım,
4 gram 350 TL
8 gram 475 TL
Hangisini tercih etmeliyim?
8 gram daha karlı ama uzun yıllar boyu dayanır mı bilemiyorum.

1757963907021.webp

Dostum 8GR bitirebileceğin bir macun değil. 4gr macun al yeterli gelir.

3 yıl önce falan 4 gram almıştım hala daha duruyor yılda bir bakım yapıyorum belki, standart bi kullanıcı için 4g kafi

3 yıl önce falan 4 gram almıştım hala daha duruyor yılda bir bakım yapıyorum belki, standart bi kullanıcı için 4g kafi
Ben de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama hala 4g kafi diyorsanız onu alayım.

Ben de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama 4g kafi diyorsan tamamdır.
termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarız

1 gr bi kullanım işte ordan hesap et 5 yıl sonra macun kurur fayda etmez. Ekran kartını da temizleyebiliyorsan al yoksa gereksiz

bilgisayar bakımları vs yapıyorum. 4gr kasa olarak 5-6 pc çıkartıyor. tabi senin ne kadar ziyan ediceğine bağlı.

Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli

termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarız
Fındığın yarısı demek yerine böyle tarif etmek ilginç bir tercih olmuş.

kayıpsız fazla sürmeden ziyansız işlemci üstnde 0.3-0.5gr termal macun kalıyor teorik olarak 4gr da 8pc en az yapman lazım ama bulaşmalar vs oluyor illaki ziyan var. 1 gr bir bakım gibi bakman sağlıklı olabilir

Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli
Yok öyle bir şey. Ağzı kapalı kaldığı sürece 10 yıl çekmecede dursa bozulmaz.

Geri