Neler Yeni

kaç inç (") monitör almalıyım ?

Temberi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yiğit erden
simülasyon oyunları oynamayı seviyorum böyle arada durup lan ne güzel manzarası var bu oyununda grafikleri çok iyi diyerek oyun oyuyorum ama arada CS:GO rainbow six siege falanda oynuyorum sizce 24 inç yetermi yoksa 27 inç mi almalıyım monitör önerecekseniz boyu ayarlanabilir olmalı boyum biraz uzun çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde curved mi yoksa düz mü

BatuuKYs

80+
simülasyon oyunları oynamayı seviyorum böyle arada durup lan ne güzel manzarası var bu oyununda grafikleri çok iyi diyerek oyun oyuyorum ama arada CS:GO rainbow six siege falanda oynuyorum sizce 24 inç yetermi yoksa 27 inç mi almalıyım monitör önerecekseniz boyu ayarlanabilir olmalı boyum biraz uzun çünkü

27 İnç abartı bence. Gözünü oraya çevir buraya çevir. Bence en ideali 24.

Aclass

80+
Ben kavisli 24 inç kullanıyorum açıkçası kavisli olması ayrı bir hava katıyor ayrıca monitörün tam karşısına geçince flat ekran gibi duruyor kenarların daha yakın olması minik bir avantaj sağlıyor.

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman

Oyun için 24 idealdir daha büyüğünde iyi oynayamıyorsun.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom