KAC KM DE R25 ALINIR

aliAli

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
215000
R25 genel baktığım ilanlar 20.000 den assagıya bakıyorum
SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200
Genel olarak bunlar var aklımda
Sizce tercihim hangi taraftan yana olmalı

SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200
Bana kalırsa r25lerin fiyatları cok yüksek normal bir kullanıcıysan rs200 de 250sr da seni tatmin eder diye düşünüyorum. Hız tutkum var diyorsan ayrı tabii sr ile rs arasında cok bir hız farkı yok ama parça olarak rs daha mantıklı parçası her türlü bulunuyor. Bende rs200 var 1yıldır kullanıyorum sıkıntısız. İnşallah şimdi satış yükseltmeyi düşünüyorum

Kanka illa japon motoru arıyorsan kawasaki ninja 300 de bakabilirsin parçası pahalıdır ama japon japondur
kanka onun fiyatları ne durumda hic bilmiyorum bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka illa japon motoru arıyorsan kawasaki ninja 300 de bakabilirsin parçası pahalıdır ama japon japondur
hocam dusuk km hic yok

kanka onun fiyatları ne durumda hic bilmiyorum bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dusuk km hic yok
Hocam japonlarda 40-50k kmde olsa ürün temizse götürür bakımları bayide yapılmışmı o önemli asıl ağır hasarı varmı falan
Ki pulsar normal kullanıcının işini görür arkadaş yeni bayiden pulsar çıkarttı önceden Mh Drift kullanıyordu

SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200
Hacım R25 çok pahalı parçasıda pahalandi sr250 şık güzel parçası uygun bulunmuyor değil bulunuyor

km onlarda pek önemli değikde. bakım ve nasıl kullanılmış o önemli onuda bilemiyosun haliyle. ister bin km olsun hunharca kullanılmışsa temiz 20k dan kötü olur haliyle. r25 ler temiz kullanılmaz maalesef. keko motoru biraz bizim ülkede. temiz kullanacak adam racing almaz gibi bişey zaten alırsada r25 almaz asgsagp. sr250 de güzel iş görür. rakip sayılmazlar pek bence ama daha mantıklı. 2 cf moto kullandım üzülmedim şimdiye kadar hala var motoru bende.

kmden ziyade hangi şartlarda kullandığı ve bulunduğun ildeki teknik servisler önemli ek olarak pulsarda gösterge tipleri eski vites göstermiyor bilesin

CF Moto 250SR'ı tercih edebilirsiniz ancak zorlamada krank mili kırılabiliyor. Düzgün ve bakımlı kullandığınızda sorun çıkartmaz.

Geri