Bana kalırsa r25lerin fiyatları cok yüksek normal bir kullanıcıysan rs200 de 250sr da seni tatmin eder diye düşünüyorum. Hız tutkum var diyorsan ayrı tabii sr ile rs arasında cok bir hız farkı yok ama parça olarak rs daha mantıklı parçası her türlü bulunuyor. Bende rs200 var 1yıldır kullanıyorum sıkıntısız. İnşallah şimdi satış yükseltmeyi düşünüyorumR25 genel baktığım ilanlar 20.000 den assagıya bakıyorum
SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200
Genel olarak bunlar var aklımda
Sizce tercihim hangi taraftan yana olmalı
Kanka illa japon motoru arıyorsan kawasaki ninja 300 de bakabilirsin parçası pahalıdır ama japon japondurR25 genel baktığım ilanlar 20.000 den assagıya bakıyorum
SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200
kanka onun fiyatları ne durumda hic bilmiyorum bi bakayımKanka illa japon motoru arıyorsan kawasaki ninja 300 de bakabilirsin parçası pahalıdır ama japon japondur
hocam dusuk km hic yokKanka illa japon motoru arıyorsan kawasaki ninja 300 de bakabilirsin parçası pahalıdır ama japon japondur
Hocam japonlarda 40-50k kmde olsa ürün temizse götürür bakımları bayide yapılmışmı o önemli asıl ağır hasarı varmı falankanka onun fiyatları ne durumda hic bilmiyorum bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dusuk km hic yok
Hacım R25 çok pahalı parçasıda pahalandi sr250 şık güzel parçası uygun bulunmuyor değil bulunuyorR25 genel baktığım ilanlar 20.000 den assagıya bakıyorum
SIFIR SR250 Mİ
R25 20BİN KM ALTI
SIFIR PULSAR RS200