Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
O mahallede arkadaşım yaşıyor oranın altyapı daha sıkıntılıymış sanırım bizim buraya göreacaba kayışdağına gelicekmi
hangi mahalle niye sıkıntılıymışO mahallede arkadaşım yaşıyor oranın altyapı daha sıkıntılıymış sanırım bizim buraya göre
Vip üyelik mobil için mi?200 Mbps fiber Turkcell Superonline 150 TL. Bağlatalı 3 haftaya yakın oldu ilk ay olduğu için hız yüksek geliyor sanırım. Sorduğumuzda platinium vip üyesiniz o yüzden en az 200 Mbps vermeye çalışıyoruz önceden en fazla 200 Mbps veriyoruz demişlerdi. Diğer aylarda belli olur bu. Max 500 gördüm.
Alıntıyı görüntüle
Sanırım öyle. İnternet abimin üzerine. Hat olarakta Turkcell kullanıyor.Vip üyelik mobil için mi?
İnternet hızım yükselsin ne olursa olsunVDSL gelince de aynı kabloyla alacaksın ama hizmeti