Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bu gigafiber de farklı alt yapı gerekiyor mu ? Yoksa normal fiber alt yapısı ile alınabiliyor mu?istanbul bahçelievler
Bu gigafiber de farklı alt yapı gerekiyor mu ? Yoksa normal fiber alt yapısı ile alınabiliyor mu?istanbul bahçelievler
Türknet'in kendi altyapısı bu.Bu gigafiber de farklı alt yapı gerekiyor mu ? Yoksa normal fiber alt yapısı ile alınabiliyor mu?
İstanbul KüçükçekmeceNerde yaşıyonuz siz. Ben 100 görünce aklım durdu senelerdir 10 mbps kullanıyordum.
Türknetin kendi fiber altyapısı lazımBu gigafiber de farklı alt yapı gerekiyor mu ? Yoksa normal fiber alt yapısı ile alınabiliyor mu?
Yok benim statik değil ben kabloneti aramıştım ayrı bir ücreti varmış havuzlar belli sürede değişiyormuş.Öyle demeyin. Bazı kullanıcılar farkında olmadan statik kullanıyor. Örneğin Gigafiber kullanıcıları da statik kullanıyor.
Adam bilmeden paylaşsa ne olacak.
Biz de başvuralım o zaman hazır yerler kazılıyor. Daha yeni yeni fiberler geliyor. Bursa Mudanya gibi bir ilçeye. Kablonet geldi fiber ilk aldım zaten hemen. Şimdi Turkcell kazdı o gelicek. Hazır asfalt kazılıyken 2 kabloda turknet atsın çok muTürknet'in kendi altyapısı bu.
Bursa'da hiç yok diye biliyorum ben GigafiberBiz de başvuralım o zaman hazır yerler kazılıyor. Daha yeni yeni fiberler geliyor. Bursa Mudanya gibi bir ilçeye. Kablonet geldi fiber ilk aldım zaten hemen. Şimdi Turkcell kazdı o gelicek. Hazır asfalt kazılıyken 2 kabloda turknet atsın çok mu
Olabilir olsa haberim olurdu 10 kere falan internet değiştirdim. Şuan bile 2 internet var evde.Bursa'da hiç yok diye biliyorum ben Gigafiber
Var , kablonetin mudanyada var onun dışında türknetin de benim hemen karşı sitede var.Bursa'da hiç yok diye biliyorum ben Gigafiber
Turknet Gigafiber mi?Var , kablonetin mudanyada var onun dışında türknetin de benim hemen karşı sitede var.