Değişim yaparlar herhalde değil mi ?Şuan 1 tane. Ve 1 ya da 2 tanesi daha ölmeye başlamış.
Evet yeni ürününüzü talep ediniz.
.1 tane hakkı rahmetine kavuşmuş
diğer 3 taneyi de yanına alıyor
E tabi ki yapacaklar. Bu ürüne 1 TL versem bile ölü çıksın değiştiririm.Değişim yaparlar herhalde değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Adam zaten belirtmiş sadece sizde kaç tane gözüküyor diye sormuş. İlgi alanınız olmayan yerlerde fazla bulunmayın ban yersiniz.gir dibine say biz nasıl anlayak la
Teşekkürler yardımcı olduğun içinE tabi ki yapacaklar. Bu ürüne 1 TL versem bile ölü çıksın değiştiririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam zaten belirtmiş sadece sizde kaç tane gözüküyor diye sormuş. İlgi alanınız olmayan yerlerde fazla bulunmayın ban yersiniz.
Teşekkürler garantisini arayıp bildirdim yarın gelicekler dediğim gibi 2 3 tane dedim garantisine fakat ölü piksel görmediğim için 1 tane mi yoksa diye düşünmüştüm.ürünü değiştirebilirsiniz garanti kapsamında.
Doğru demişsin hocam. Değişmen gerekir zira çoğalır zamanla.Teşekkürler yardımcı olduğun için
Boş yorum atmak için herkes oturmuş bekliyorlar,saymayı bizde biliyoruz fakat her gün evde ölü piksel saymıyorum kaç tane olduğunu tahmin edemedim çünkü garatisine 2 3 tane var gibi dedim.
sayısının çokta önemi yok aslında,2*3 tane var gibi.Teşekkürler garantisini arayıp bildirdim yarın gelicekler dediğim gibi 2 3 tane dedim garantisine fakat ölü piksel görmediğim için 1 tane mi yoksa diye düşünmüştüm.
Teşekkürler....Doğru demişsin hocam. Değişmen gerekir zira çoğalır zamanla.
Tamamdır teşekkürler.sayısının çokta önemi yok aslında,2*3 tane var gibi.