- Reaksiyon skoru
- 8,786
ScratchKaç programlama dili biliyorsunuz ve hangi düzeyde? Ben sadece C biliyorum ve başlangıç seviyesinde
(Html vb. programlama dili sayılmasa da yazabilirsiniz)
ScratchKaç programlama dili biliyorsunuz ve hangi düzeyde? Ben sadece C biliyorum ve başlangıç seviyesinde
Bölüm nedir hocam yoksa kendiniz mi öğrendiniz? Dart'ı ilk defa duydumC# ileri seviye
Dart (Flutter) ileri seviye
Typescript ileri seviye
Python ileri seviye
Javascript ilerinin bi tık altı seviye
Java ilerinin bi tık altı seviye
C - C++ temel seviye
Arada bir bakmak lazım unutuluyorpython and html ,biraz da javascript site yaparken kullanmıstım 2 sene oldu uğrasmayalı
yazıyoKaç programlama dili biliyorsunuz ve hangi düzeyde? Ben sadece C biliyorum ve başlangıç seviyesinde
nankördür biraz bakma unutursun aklına daha hiç gelmezBölüm nedir hocam yoksa kendiniz mi öğrendiniz? Dart'ı ilk defa duydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arada bir bakmak lazım unutuluyor
arduino c++ olmuyor mu zaten yanlıs mı biliyorumc++, c# biraz da arduino
Gülersiniz diye yazdım bu arada tam bilmiyorum ortaokulda balıkları yüzdürme oyunu yapıyorduk ordan kalma geçende akıllı tahtadan yaptım bı proje.dBunu da daha önce duydum sanırım ama hiç bilmiyorum ne olduğunu. Ne için kullanıyorsunuz
İsmine bakınca zor gibi duruyordu netten baktım 8-16 yaş arası çocuklar için tasarlanmış meğerGülersiniz diye yazdım bu arada tam bilmiyorum ortaokulda balıkları yüzdürme oyunu yapıyorduk ordan kalma geçende akıllı tahtadan yaptım bı proje.d