KAÇ W PSU YETERLİDİR.

ByDevlet

80+
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
500
Bu sistem için kaç w PSU Gereklidir anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakart:Asus Tuf A 520 Plus
İşlemci:AMD Ryzen 5 3500 X
Ekran Kartı: MSI Geforce 1660 Super
Ram:Corsair Vengeance Lpx 2*16 : 32 GB
SSD:A data S40 256 GB

Kaliteli bir 500W yeterlidir ama en az 550-650W öneririm.

Bu sistem için kaç w PSU Gereklidir anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakart:Asus Tuf A 520 Plus
İşlemci:AMD Ryzen 5 3500 X
Ekran Kartı: MSI Geforce 1660 Super
Ram:Corsair Vengeance Lpx 2*16 : 32 GB
SSD:A data S40 256 GB

Bir şey sorucam neden 32gb ram alıyorsunuz merak ettim bir de crucial ballistix almanız sizin iöin daha iyi olur.

Bir şey sorucam neden 32gb ram alıyorsunuz merak ettim bir de crucial ballistix almanız sizin iöin daha iyi olur.D

Bir şey sorucam neden 32gb ram alıyorsunuz merak ettim bir de crucial ballistix almanız sizin iöin daha iyi olur.
Daha önce elimde 1 tane 16 gb vardı bende çift kanal kullanabilmek adına 1 tane daha aynısından aldım indirim kuponuyla ucuza geldiği için aldım grafik tasarımı gibi proğramlarda kullanıyorum o nedenle aldım.

Corsair Vengeance Lpx de bir sorun var diye biliyorum.
Hocam daha iyi bilir.

cagan_32

Corsair Vengeance Lpx de bir sorun var diye biliyorum.
Hocam daha iyi bilir.

cagan_32

Corsair vengeance"nin daha önce hiç bir sorununu duymadım almadan öncede çok araştırdım ne gibi bir sorundan bahsediyorsunuz.

Corsair vengeance"nin daha önce hiç bir sorununu duymadım almadan öncede çok araştırdım ne gibi bir sorundan bahsediyorsunuz.
Bir kaç yerde görmüştüm ve hocamda bana "LPX modelleri sorun çıkartıyordu" dedi. Kendiside söyler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,490
Üyeler
199,809
Son üye
emiro6

Geri