Kaç yaşında olduğunu bilmeseydin, kaç yaşında olurdun?

Konuyu anlamadım görünüşe göre mi? 14-15 olurdum herhalde.
Dr. Wayne W. Dyer yazarının sorusu, yazar burada bize ruhumuzun yaşamı ile biyolojik yaşamamınız farkını göstermek için sormuş. Konuda gördüğüm kadarıyla aralarında epey bir fark var.

Aynaya bakarak 16, ruhuma bakarak 70.. Gerçekte 19..

Son düzenleme:
tam net 37.

Görünüşümden bi 5-6 yıl artardım ruhdan kaç artacağımı daha anlayamadım

3 flaan çok duygusalım

Ruh yaşı kalıcı, sabit değil.
Hayır bence değişken, yaşantıların doğrultusunda bu değişebilir.

Misal çok iyi yaşantısı olan bir adam düşün, karısı ve çocukları var. Yaşı 40, ruh yaşı ise 30. Ondan sonra bu adam doğal afet, trafik kazası vb. gibi bir sebepten ötürü karısını ve çocuklarını kaybediyor. Üzüntüden mahvoluyor. Kendisini alkole veriyor. İntiharın eşiğinde.

Dün de 40 yaşında idi, mutlu bir hayatı vardı, bugünde 40 yaşında ancak berbat vaziyette. Sence bu adamın ruh yaşına hala 30 diyebilir misin?

Ruh yasım 17 18 olurdu galiba Normal yaşım suanda 20.

Hayır bence değişken, yaşantıların doğrultusunda bu değişebilir.

Misal çok iyi yaşantısı olan bir adam düşün, karısı ve çocukları var. Yaşı 40, ruh yaşı ise 30. Ondan sonra bu adam doğal afet, trafik kazası vb. gibi bir sebepten ötürü karısını ve çocuklarını kaybediyor. Üzüntüden mahvoluyor. Kendisini alkole veriyor. İntiharın eşiğinde.

Dün de 40 yaşında idi, mutlu bir hayatı vardı, bugünde 40 yaşında ancak berbat vaziyette. Sence bu adamın ruh yaşına hala 30 diyebilir misin?
Zaten sabit değil demişsin ulan iki saat açıklama yaptık of yha @Alexa

18-20

Bugün saçımdaki beyazlardan sonra kaşımın en sağında da bir beyaz tel gördükten sonra 42 falan derdim, 17 yaşındayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,247
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri