Neler Yeni

Kaçak alınmış bir telefona 2. bir hat takılırsa sorun olur mu?

Zinadsip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah bozkurt
Telefonumu kaçak olarak almıştım. 2. Bir hattı sadece kardeşimin tabletinde whatsappta kullanacağım. 2. Hatti takarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Herkese iyi günler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telefonumu kaçak olarak almıştım. 2. Bir hattı sadece kardeşimin tabletinde whatsappta kullanacağım. 2. Hatti takarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Herkese iyi günler.
Kendim kullanmadım ama bir arkadaş kaçak kullanıp çift hat kullanıyordu.En azından kendi söylediği o.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
2. hat yuvası genelde çalışmıyor deneyebilirsiniz sorun yaşamazsan kullanırsın

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
%90 imeileri 2.slota cakılır, burda sorun yok ben sim1e takacam densede hat sinyal aldıgı an 4 aylık süreç başlar .Diger slota sorun olmaz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
genelde telefoncular 2. hatta imei atmıyorlar eğer atıldıysa kullanırsınız atılmdıysa da şebeke aktif olmaz zaten. her iki şekilde de size bi zararı olmaz

Top Bottom