Bence güvenme ben başka kaçak telefon almıştım çok sıkıntı çıkarmıştı, ama eskiden almıştım şimdi nedir bilmem.Kaçak iphone 11 alınır mı? diyatı sormadım ama 4k civarıdır alınır mı?
Nie ki benim kuzenim aldı 11pro bayada güzel kulanıyo 3ay olduBence güvenme ben başka kaçak telefon almıştım çok sıkıntı çıkarmıştı, ama eskiden almıştım şimdi nedir bilmem.
İphone 11 4000tl baya uyuşmuş.
Hocam eğer tanımadığınız birisi ise almayın. telefonda sıkıntı çıktındığında ilgilenmeyeceklerdir. ayrıca garantisiz diye biliyorum.Kaçak iphone 11 alınır mı? diyatı sormadım ama 4k civarıdır alınır mı?
Eskiden diyorumNie ki benim kuzenim aldı 11pro bayada güzel kulanıyo 3ay oldu
Garanti olmuyordu evet.Hocam eğer tanımadığınız birisi ise almayın. telefonda sıkıntı çıktındığında ilgilenmeyeceklerdir. ayrıca garantisiz diye biliyorum.
hjocam benim arkadaşın akrabası getiriyordu kaçak xiaomi telefon. telefonda sıkıntı çıkınca değişti. ama eğer tanıdığınız değilse durumunuz Allaha bakarGarantilimi bilmiyorum
iPhone'lara IMEI atılamıyor. Devletin size tanıdığı süre bitince 2000 TL verip yasal IMEI kaydı yaptırmak zorunda kalırsınız. Alınmaz.Kaçak iphone 11 alınır mı? diyatı sormadım ama 4k civarıdır alınır mı?
Hayır.Kaçak iphone 11 alınır mı? diyatı sormadım ama 4k civarıdır alınır mı?