Android Kaçak Mediatek cihaz güncellemede imei uçması

GTZCO

80+
Reaksiyon skoru
0
Yurtdışından kaçak olarak bir telefon aldım. İmei attırdım ve telefon şuan çalışıyor.

telefona güncelleme yaptıgımda imei numarasının gidecegini söylüyorlar. imei numaramı kaybetmeden telefonumu nasıl güncelleyebilirim?
Telefonda mediatek işlemci var

Telefonun modeli : Poco x7 Pro

Ekler

• 1000038250.webp
    1000038250.webp
    37.5 KB · Hit: 36
Aynı sorundan müzdaripim çözüm için dft pro veya imei atmaya yarayan bir programa ve teknik bilgiye gerek var imei programlarının hepsi paralı,çok pahalı.

Aynı sorundan müzdaripim çözüm için dft pro veya imei atmaya yarayan bir programa ve teknik bilgiye gerek var imei programlarının hepsi paralı,çok pahalı.
Evde kendim yapabileceğim bir yolu varmı?

Yurtdışından kaçak olarak bir telefon aldım. İmei attırdım ve telefon şuan çalışıyor.

telefona güncelleme yaptıgımda imei numarasının gidecegini söylüyorlar. imei numaramı kaybetmeden telefonumu nasıl güncelleyebilirim?

Bende poco x7 pro yd imei kayıtlı kullanıyorum. Telefon kendisi otomatik güncelleme yapmıştı, imei gitmemişti.

Bende poco x7 pro yd imei kayıtlı kullanıyorum. Telefon kendisi otomatik güncelleme yapmıştı, imei gitmemişti.
Aldıgım kişi güncelleme yapınca imeinin uçtugunu söylemişti o yüzden direkt güncellemekten biraz çekiniyorum

Sırf bunlarla uğraşmamak için ben imeisiz kullanıyorum x6pro yu. 8 ay kullanabiliyorum zaten. Yılın 4. ayı açtım telefonu 16 ay resmen kullanabiliyorum. 16 aya zaten kim öle kim kala. Telefon cortlar bile sonra değiştiririz. 8 bin tl ye aldım. 16 aya zaten parasını çıkartır rahat rahat :) Sonra satar geçer başka telefonu gene aynı şekilde 16 ay daha kullanırım.

İmei çipinin etrafında dirençler var . Bazı dirençler değiştiriliyor ve öyle imei atlıyor bu sayede güncelleme yapınca imei gitmiyor

İmei çipinin etrafında dirençler var . Bazı dirençler değiştiriliyor ve öyle imei atlıyor bu sayede güncelleme yapınca imei gitmiyor
O zaman telefonu güncelledigimde bir sıkıntı olmayacak.

Geri